Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άφησε τη διεθνή καριέρα και «αιχμαλωτίστηκε» στον έρωτα του Πηλαδάκη

Must Read

«Μείνε… σώμα μου γίνε, γίνε ψυχή μου, μείνε μαζί μου» θα της είπε ο Κώστας Πηλαδάκης, από το ρεφρέν του κουμπάρου του Αντώνη Ρέμου κι εκείνη δεν μπόρεσε να παρακούσει. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που, όπως δήλωσε, ο νέος έρωτας που βιώνει την κρατάει στην Ελλάδα.

Το μοντέλο, που το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει καριέρα στο εξωτερικό, παραδέχτηκε στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» πως η νέα της σχέση με τον επιχειρηματία, πρώην σύζυγο της Ντορέττας Παπαδημητρίου και πρώην σύντροφο της Ειρήνης Παπαδοπούλου, είναι μία από τις αιτίες που δεν έφυγε ξανά για την Αμερική.

«Σαφέστατα η προσωπική σου ζωή μετράει στο οτιδήποτε κάνεις…» ομολόγησε αρχικά και εξήγησε πως είχε αποφασίσει να φύγει στο Λος Αντζελες αλλά ορισμένες καθυστερήσεις στη δουλειά της στάθηκαν αφορμή να μείνει στα πάτρια εδάφη.

Ακόμη, η Ναυσικά μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Μάρκου Σεφερλή και της Ελενας Τσαβαλιά. «Ναι, είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό -που δεν υφίσταται ποτέ-, το οποίο είναι πάρα πολύ αστείο, γιατί και ο Μάρκος και η Ελενα είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ήμασταν συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό» ξεκαθάρισε.

Οσο για το αν τα είχε τελικά με τον Ντάνο, είπε: «Απλώς είχα αποφασίσει πλέον να μη δίνω στόχο τα προσωπικά μου και να ξεκόψω αυτό το πράγμα, γιατί στο παρελθόν το έχω κάνει και με την προηγούμενη γνωστή σχέση μου, οπότε με ρώτησαν αν συμβαίνει κάτι με τον Ντάνο και λέω, παιδιά, δεν θα σας απαντήσω, γιατί αν σας απαντήσω τώρα, θα απαντάω κάθε φορά που μου χρεώνετε τον οποιονδήποτε…».

Με τον Κώστα Πηλαδάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This