Τηλεοπτικό… ξεκατίνιασμα με το «καλημέρα» για την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)

Must Read

Οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες βρήκαν καλή ιδέα να λύσουν τις όποιες διαφορές τους στον αέρα του «Ευτυχείτε!».

Η «Queen Dina» και ο παρτενέρ της στο «JT2US» Χρήστος Ζώτος ήταν καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του Open με αφορμή την αποχώρησή τους από το show. Στο πλαίσιο της συνέντευξης λοιπόν, ήρθε η κουβέντα και στην παρεξήγηση που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό, όταν η Σπυροπούλου αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του «Ευτυχείτε!» και μίλησε μόνο στο «Happy Day».

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

«Εγώ θα ξαναπώ αυτό που είπα και την τελευταία φορά που με ρώτησαν, ότι αυτά είναι θέματα φιλικά που τα λύνουμε σε προσωπικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όλο αυτό. Θα βάλω μια τελεία σε όλο αυτό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι σε αυτό» είπε στην αρχή η Σπυροπούλου. Ωστόσο η Καινούργιου δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και της απάντησε: «Επειδή εμένα η αρχή μου είναι όταν έχω έναν καλεσμένο στην εκπομπή να μην τον φέρνω ποτέ σε δύσκολη θέση και εκτιμώ ότι ήρθες μετά την παρεξήγηση, εφόσον δεν θες να το συνεχίσουμε…».

Κατερίνα Καινούργιου

Ελάτε όμως που η Κωνσταντίνα πέρασε στην αντεπίθεση; «Άκουσα και εγώ πράγματα, ότι αναγκαστικά μας παίζατε λόγω ότι ήμασταν στο “Just” και ότι δεν έχετε όρεξη να μας παίξετε. Αυτό δεν είναι κάτι ωραίο να λες για κάποιον, “αναγκαστικά την παίζουμε την κοπέλα”» είπε η «Queen Dina», με την Καινούργιου να… εφορμά και να της ανταπαντά χαρακτηριστικά: «Εσύ αγνοείς τον ρεπόρτερ και όταν ο άνθρωπος κάθεται εκεί μέχρι τις τέσσερις τη νύχτα». Και κάπως έτσι λύθηκε (;) το θέμα. Και εις άλλα με υγεία!

https://www.youtube.com/watch?v=G5TgBcC16Nc&feature=emb_title

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Κυριακίδης μίλησε για τη σκηνή της δολοφονίας του από τους Τούρκους στο «Κόκκινο ποτάμι»: «Στη ζωή μου δεν έχω φάει τόσο ξύλο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This