Βασίλης Κούκουρας : «Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια» (video)

Must Read

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε τις τηλεοπτικές περιόδους 1998-1999 και 1999-2000 από τον ΑΝΤ1. Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Χάρης Ρώμας, Βασίλης Κούκουρας, Μαρία Λεκάκη, Καλλιρρόη Μυριαγκού και Στέργιος Νένες. Το σενάριο γράφτηκε από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά, ενώ η σκηνοθεσία έγινε από τον Κώστα Λυχναρά. Από τότε δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση.

Είναι πλέον από τις πιο αγαπημένες σειρές που έχει δημιουργήσει ο Χάρης Ρώμας, τουλάχιστον για τους τηλεθεατές δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τους ηθοποιούς που πρωταγωνίστησαν στη σειρά.

Ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποίος υποδύθηκε τον γυναικά «Μάνθο Φουστάνο», μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», για την σειρά και με απόλυτη ειλικρίνεια ομολόγησε πως τη σιχαίνεται την σειρά, παρόλα αυτά θα σκεφτόταν να συμμετέχει στο remake της.

Συγκεκριμένα είπε:

«Όχι, δεν βλέπω το Κωνσταντίνου και Ελένης, το σιχαίνομαι πια! Το σιχαίνομαι με την έννοια ότι δεν θέλω να το βλέπω πια αυτό το πράγμα. Με συγκινούν που μου λένε τι ωραίο και πόσο μας αρέσει και τους λέω “μα καλά ρε παιδιά δεν υπάρχουν καινούρια σίριαλ που να είναι καλύτερα”; Ο Μάνθος Φουστάνος με έχει στιγματίσει».

«Θα το σκεφτόμουν. Όλα είναι θέμα χρονικών συγκυριών και αναγκών. Θα το σκεφτόμουν και ως προς το θετικό του και ως προς το αρνητικό του»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=TEQIBD3U2l8&feature=emb_logo

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This