Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου» (video)

Must Read

H Κατερίνα Γκαγκάκη, ασχολείται χρόνια με τον χώρο των media. Από το 2005 έχει αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤ1. Το 2008 ανέλαβε ρόλο κριτή σε talent shows και τηλεοπτικά προγράμματα όπως το Your Face Sounds Familiar και το X – Factor. Το 2016 παρουσίασε στο Mega Κύπρου το talent show «Like a Star» με κριτές τους Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη. Το 2017 την είδαμε στο talent show “Star Academy” στο Epsilon Tv, εκτελώντας χρέη διευθύντριας της σχολής και φέτος την απολαύσαμε στην καθημερινή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Λιάγκα».

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψη της ότι θα απέχει από αυτόν τον κλάδο. 

Καλεσμένη βρέθηκε χτες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», και μίλησε για την απόφασή της αυτή.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα. Η τηλεόραση, στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, εμένα δεν μου ταιριάζει κι εγώ δεν της ταιριάζω, βάζω άνω τελεία.

Θα σταματήσω, δεν θα συνεχίσω στην τηλεόραση τη νέα σεζόν. Η δική μου συμφωνία ήταν να τελειώσει τον Ιούνιο. Και για μένα ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό το θέμα θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο.» Τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τις δύο προτιμήσεις της σχετικά με την ενασχόληση της μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη:

«Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί»

https://www.youtube.com/watch?v=ZxdfNAtMDIc&feature=emb_logo

Για τον θάνατο του πατέρα της μίλησε, η Κατερίνα Γκαγκάκη, στην εκπομπή. Βαθιά συγκινημένη εκμυστηρεύτηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι η απώλειά του την έχει στιγματίσει:

«Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε μαζί. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα.

Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Γιατί έχω χάσει και τη μαμά μου και σκέφτομαι μήπως την αδικώ και την αγαπούσα λιγότερο.

Με μεγάλη βεβαιότητα πια μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στον πατέρα μου.

Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα αισθάνομαι λες και μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει.

Αλλά νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα. Θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=uMUj8ytsSE8

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This