Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει αφεθεί στα χέρια της Ειρήνης Δανιήλ για να παραμείνει fit

Must Read

Το κορμί της «χτίζει» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που εδώ και λίγους μήνες έχει αφεθεί στα χέρια της γνωστής γυμνάστριας Ειρήνης Δανιήλ ακολουθώντας πρόγραμμα με εντατικούς ρυθμούς.

Η Ελληνίδα καλλονή, που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «My Style Rocks» του Σκάι, αν και διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, δεν επαναπαύεται και φροντίζει ώστε να παραμένει πάντα fit. Ο φακός της «Espresso» την πέτυχε εν ώρα… εργασίας, αφού η προπόνησή της γίνεται πότε στον στίβο και πότε στο γυμναστήριο που διατηρεί η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της Εθνικής ομάδας και personal trainer, Ειρήνη Δανιήλ. Πολλοί θα τη θυμάστε από τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, αφού η Ειρήνη είχε φωτογραφηθεί με τη γνωστή ηθοποιό, αποκαλύπτοντας τότε στην «Espresso» και κάποια… μυστικά της, που είχαν ως αποτέλεσμα να μιλούν όλοι για το «νέο κορμί» της Ντενίση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This