Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγούλα μέσα μου» (video)

Must Read

H Ειρήνη Παπαδοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στη μουσική εκπομπή ταλέντων The X-Factor Greece.

Μπορεί να μην ήταν η τελική νικήτρια και να εξέλαβε αρνητική κριτική από τον Γιώργο Θεοφάνους που ήταν τότε κριτής, αλλά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα στις πίστες.

Οι μετοχές της ανέβηκαν κατακόρυφα, από την συμμετοχή της στο reality «Survivor». Η κόντρα της με τον Στέλιο Χανταμπάκη ήταν έντονη αλλά με τσαμπουκά κατάφερε να τον αντιμετωπίσει και να κάνει το τηλεοπτικό κοινό να τον ψηφίσουν για αποχώρηση.

Για όλα αυτά αλλά και για την σχέση της με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και συγκεκριμένα απάντησε στις ερωτήσεις των follower της.

Αρχικά εκμυστηρεύτηκε με μεγάλη ειλικρίνεια τον λόγο που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι:

«Όταν έπαιζα επαγγελματικά χάντμπολ έπεφτε πείνα. Στο τραγούδι καταφέρνουμε και πορευόμαστε με αυτό το επάγγελμα»

Στις ερωτήσεις αν έχει απαλλαγεί από τις πανάδες που της «άφησε» το Survivor και αν θα συμμετείχε στο Survivor All Star, χωρίς δισταγμό απάντησε:

«Δεν κατάφερα να απαλλαγώ από τις πανάδες που απέκτησα στο Survivor. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor All Star. Θέλω 15 κιλά σίγουρα, καλή πρόταση και συμμάχους.»

Οι followers δεν γινόταν να μην αναφερθούν και στην σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Χωρίς να μασήσει τα λόγια της ανέφερε:

«Έχω “εξοντώσει” τον Πασχαλάκη; Φαντάσου να μην υπήρχε και απόσταση. Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε…»

Όσο αναφορά τους συμπαίκτες της μέσα στο παιχνίδι, αποκάλυψε πως έχει κρατήσει επικοινωνία με τον Γιάννη τον Σπαλιάρα και πως αφήνει πίσω της την κόντρα με τον Στέλιο Χανταμπάκη παρόλα αυτά εξομολογείτε πως νιώθει μία πικρία από αυτήν την εμπειρία:

«Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγούλα μέσα μου! Από το Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα μιλάω πιο συχνά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν δεν με ψάξει κάποιος δεν θα μπω στη διαδικασία να τον ψάξω. Δεν έχω κάτι με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οτιδήποτε έχει γίνει μέσα στο παιχνίδι, ήταν μέσα στο παιχνίδι.»

Τέλος αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφό της τον Κώστα Πηλαδάκη, τον οποίο όπως αποκάλυψε, έχει ξεπεράσει:

«Δεν με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες του Κώστα Πηλαδάκη με τη νέα του σύντροφο»

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=qXf9HlDtwiQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This