Ρούλα Κορομηλά: «Έχω το τσαγανό να γελάω με τα χάλια μου»

Must Read

Δυναμική, αποφασιστική, πάντα δηλώνει παρούσα και εκφράζει τη γνώμη της για καίρια κοινωνικά ζητήματα. 

Η Ρούλα Κορομηλά έχοντας διανύσει μεγάλη πορεία στην τηλεόραση, πέρασε από όλα τα στάδια και με όπλο το χιούμορ της, έμαθε να τσακαλακώνεται χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα πουν ή τι θα γράψουν για το πρόσωπό της. 

Με μια ανάρτησή της στο Instagram., η αγαπημένη παρουσιάστρια κάνει throw back στο παρελθόν και μοιράζεται φωτογραφίες από εκπομπές στις οποίες είχε μεταμφιεστεί για τις ανάγκες του ρόλου.

«Τσαλακώνομαι, μπορεί κ να σημαίνει αφήνω στην άκρη τα χαζό στερεότυπα που επιχειρούν να μου βάλουν κάποιοι. Έχω το τσαγανό να γελάω με τα χάλια μου χωρίς να νοιάζομαι μήπως και τσαλακωθεί η εικόνα μου προς τα έξω … Όσοι αυτοσαρκάζονται προφανώς κ ξέρουν τον εαυτό τους καλύτερα από τους άλλους. Δεν φοβούνται να δείξουν την λιγότερο όμορφη πλευρά του εαυτού τους , χωρίς , ψευτοντροπές, κόμπλεξ κ μιζέρια! Να τους αγαπάτε !», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This