Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Πώς αφήνει ο πατριώτης Ιβάν Σαββίδης να ακούγονται από το κανάλι του, το Open, ατάκες του τύπου «ο Σουλεϊμάν υπήρξε ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου»;

Must Read

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει η ίδια η παραγωγή του «TV Queen» στο Open, όταν γράφαμε προ δύο εβδομάδων το πόσο trash είναι το τηλεοπτικό προϊόν που σερβίρει ο Νίκος Κοκλώνης στη μικρή οθόνη! Και δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό από τις παίκτριες του ριάλιτι που θέλει να φτιάξει τις νέες παρουσιάστριες, οι οποίες απλώς άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν, μια και αυτή την περίοδο δεν προβάλλονται «Big Brother», «Power of love», «Bachelor» και όλα τα συναφή όπου κάλλιστα θα μπορούσαν να είχαν θέση!

Μόνο λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να επιβεβαιωθεί η θέση της «Espresso» για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό «φρούτο», όταν ο Τάσος Τρύφωνος, ένας εκ των «καθηγητών» κριτών της δήθεν «σχολής παρουσιαστριών» του Νίκου Κοκλώνη, αποφάσισε να κάνει στις παίκτριες κάποιες ερωτήσεις γενικών γνώσεων! Τι ακούστηκε από τα (κάποια πειραγμένα με μπότοξ) χείλη των επίδοξων παρουσιαστριών δεν περιγράφεται! Στην ερώτηση ποιος ήταν ο τελευταίος Βυζαντινός αυτοκράτορας, ακούστηκε μεταξύ άλλων η απάντηση «Σουλεϊμάν», ενώ στην ερώτηση ποια ήταν η σύντροφος του Ναπολέοντα, ακούστηκε η -με πειθώ- απάντηση «Μαρία Αντουανέτα», αλλά και ένας ψίθυρος από το… βάθος, που αναρωτιόταν «η μαντάμ Μποβαρί;»! Στην ερώτηση επίσης από πού ήταν ο Ναπολέων, η απάντηση παίκτριας «από τη Νάπολη» συνοδεύτηκε και από το επικό «το λέει και η λέξη»!

Και μπορεί όλα αυτά να προκαλούν γέλια μέχρι δακρύων σε όσους (λίγους) τηλεθεατές αντέχουν να διασκεδάσουν από τον καναπέ του σαλονιού τους, όμως καθρεφτίζουν μια σκληρή πραγματικότητα που, αν αναλογιστεί κανείς, μόνο γέλιο δεν βγάζει η φθηνή «επιθεώρηση» που παίζεται με συμπρωταγωνιστές τους Κοκλώνη (πίσω από τις κάμερες) Μαλέσκου, Μικρούτσικο, Γκαγκάκη, Τρύφωνος, Χριστοπούλου, Τουτουντζή εδώ και λίγες εβδομάδες! Θα μας πείτε, τι περιμέναμε από ένα τέτοιο ριάλιτι με υπογραφή Κοκλώνη, στο οποίο οι παίκτριες το μόνο που ξέρουν καλά δεν είναι Ιστορία, αλλά οι… διάλογοι από τον «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή» και τα άλλα τουρκικά σίριαλ που για χρόνια είχαν κατακτήσει την ελληνική τηλεόραση!

Το μεγάλο όμως ερώτημα είναι πώς επιτρέπει να προβάλλεται όλο αυτό το trash θέαμα από τη συχνότητα του Open ο ιδιοκτήτης του Ιβάν Σαββίδης!

Πώς επιτρέπει να ακούγεται ότι ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου ήταν ο… Σουλεϊμάν ένας αληθινός πατριώτης που η «σειρά» του, οι Πόντιοι, πνίγηκε στο αίμα των Τούρκων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
    ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΒΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1948 ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Κ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ;
    ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟ 1940;
    Ο ΣΑΒΙΔΗΣ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 1829 ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

  2. Αλήθεια τί γίνεται με το πόρισμα που έβγαζε τον Κοκλώνη να κάνει ξέπλυμα χρήματος; Από κει ξεκινήστε, και θα περίμενε κανείς να το αναφέρατε.

    • Μανώλη φαντάσου πόσους έχει κλειδωμένους στο ντουλάπι του, σε χοντρά Σκάνδαλα και με στοιχεία ή και κάμερες, που η δουλειά έγινε γαργάρα!! Σύντομα θα βγεί και το απαλλακτικό βούλευμα της Κοκλώνας!!
      Μπορεί να μας μπουζουριάσουν εμάς, που το θυμήσαμε!! 🙂 🙂

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This