Αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου! «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά»

Must Read

Η γνωστή αθλήτρια, που τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με τον οικονομολόγο Τίτο Καταλαγαριανάκη και μάλιστα συζούν κιόλας, αναφέρθηκε στα σχέδια γάμου που κάνουν με τον αγαπημένο της.

«Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύω πολύ σε αυτό. Πάντα ήθελα οικογένεια, αλλά δεν μου αρέσει να βιάζω καταστάσεις» είπε η σέξι Έρρικα στη «Realnews». Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους, εκτός από σύντροφοι, είναι και συνεργάτες, καθώς το αμόρε της Πρεζεράκου έχει αναλάβει τον συντονισμό του Replayce, του ερευνητικού κέντρου που τα τελευταία χρόνια διατηρεί η πρώην αθλήτρια. Η ίδια, πάντως, δεν δίστασε να αναφερθεί και σε προηγούμενη σχέση της, από την οποία ζημιώθηκε οικονομικά.

«Αυτό το περιστατικό το έζησα πριν από πολλά χρόνια και δεν μπήκα στη διαδικασία να το επικοινωνήσω. Πριν από κάποιους μήνες έφτασε στα αυτιά μου ότι αυτός ο άνθρωπος, που μου είχε φάει πολλά χρήματα, έλεγε ότι επένδυσε χρήματα στην επιχείρησή μου και ότι τα έχασε. Είπα να βγω να υποστηρίξω τον εαυτό μου. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το κάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της: «Έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε» (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This