Ευχάριστες στιγμές για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η σύζυγός του χαμογελάει ξανά

Must Read

Στιγμές αγωνίας πέρασε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και η οικογένειά του την ημέρα της παραμονής Χριστουγέννων του έτους 2017, όταν ο ίδιος οδηγούσε την μηχανή του και στην προσπάθειά του να προσπεράσει ένα λεωφορείο, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε επεμβάσεις και φυσιοθεραπείες προκειμένου να ανακάμψει από το τροχαίο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.

Έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από τότε και ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος από το Πάσχα βρίσκεται στο σπίτι του, φαίνεται να αναρρώνει. Η γυναίκα του, η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του ούτε στιγμή, αυτή την δύσκολη περίοδο, ανάρτησε για πρώτη φορά μία φωτογραφία με την ίδια να χαμογελάει και τον σύζυγό της να περιμένουν στην αίθουσα αναμονής για την θεραπεία του.

«Περιμένοντας για την φυσιοθεραπεία μας!!!»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This