Μιχάλης Μαρίνος για το αστείο περιστατικό στο «Παρά Πέντε»: «Το πλοίο είχε αρχίσει να μπατάρει» (video)

Must Read

Ο Μιχάλης Μαρίνος, είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά «Παρά Πέντε». Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Έλα στην θέση μου» και στον ρόλο παρουσιαστή στην μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι».

Για την εποχή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς «Παρά Πέντε» μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε το πιο απίθανο περιστατικό που τους συνέβη:

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι λόγω της εκδήλωσης της αγάπης του κόσμου, μπάταρε το πλοίο που είχαν επιβιβαστεί με κατεύθυνση τη Σύρο.

«Με το που μπήκαμε μέσα στο πλοίο και ανεβήκαμε στο σαλόνι και κάτσαμε στον καναπέ μας, ήρθαν όλοι για να μας μιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα και άρχισε το πλοίο λίγο να γέρνει. Μας βούτηξαν κατευθείαν με εντολή του καπετάνιου και μας ανέβασαν πάνω στην γέφυρα για να ισορροπήσει το πλοίο γιατί είχε αρχίσει να μπατάρει»

https://www.youtube.com/watch?v=JAF20TmR_y4&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This