Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Στην αρχή πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να το χειριστώ» (video)

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε μία από τις συνεντεύξεις που είχε δώσει, είχε μιλήσει ανοιχτά για την σχέση που έχει συνάψει με τον ηθοποιό, Σωτήρη Χατζάκη.

Η ίδια ομολόγησε πως παλαιότερα απέφευγε να κάνει σχέσεις με ανθρώπους του ίδιου χώρου λόγω ανασφάλειας.

Στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν», παραχώρησε συνέντευξη η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Υπέροχο μου διαζύγιο».

Με αφορμή την ηρωίδα που υποδύεται, η οποία, όπως δηλώνει η ίδια, φοβάται την μοναξιά, αναφέρει:

«Αυτό που λέει η ηρωίδα στην παράσταση, ότι φοβάται τη μοναξιά, οπότε επιλέγει ένα σύντροφο για να μην είναι μόνη της, πιστεύω ότι το έχουμε νιώσει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανθρώπων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σου έχει συμβεί να είσαι με κάποιον άνθρωπο για το λόγο αυτό;

Στο παρελθόν, τώρα όμως όχι, με τίποτα. Έχει συμβεί να είμαι σε μια σχέση για να μην είμαι μόνη μου, αλλά αυτό συνέβη παλιά, τώρα είμαι πολύ επιλεκτική στις σχέσεις που κάνω, επίσης μου αρέσει πάρα πολύ η μοναξιά μου. Όταν λέω μοναξιά, εννοώ τη μοναχικότητα, την οποία επιλέγω να υπάρχει κι όταν βρίσκομαι σε μια σχέση. Περνάω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου, ακόμα κι αν δεν είμαι με κάποιον.

Έχεις «χτίσει», έχεις θωρακίσει πλέον τον εαυτό σου;

Ναι, το έχω κάνει.

Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει κάτι που θέλεις να έρθει στη ζωή σου;

Σε προσωπικό επίπεδο δεν θα ήθελα να έρθει κάτι άλλο στη ζωή μου, είμαι καλά με ό,τι έχω.

Με τη δημοσιότητα πώς τα πας;

Δεν έχω εκτεθεί σε βαθμό που να την επιζητώ. Έχω εκτεθεί στο παρελθόν με μια σχέση, επειδή είμαστε και οι δύο γνωστοί… Κι ήταν λογικό να υπάρχει πολύ μεγάλη έκθεση… εντάξει. Στην αρχή, για να σου πω την αλήθεια, πάθαινα κρίσεις πανικού, δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να το χειριστώ, τώρα πια δεν ασχολούμαι καν. Κάποιες φορές μπορεί να μου τηλεφωνήσει η μαμά μου και να μου πει, «παιδί μου είσαι καλά; Έγραψαν σ’ ένα περιοδικό ότι ήσουν στο νοσοκομείο…», κι αυτό που έγραψαν στο περιοδικό να είχε συμβεί πριν από χρόνια, ότι είχα περάσει κρίση πανικού, ήμουν στο νοσοκομείο, κι ο τίτλος να γράφει ότι είμαι στο νοσοκομείο (γέλια)…

Σε περιόριζε η δημοσιότητα σε ό,τι αφορούσε τις σχέσεις σου που γίνονταν γνωστές;

«Τις σχέσεις μου τις χαιρόμουν, ασχέτως της δημοσιότητας, τη δημοσιότητα δεν χαιρόμουν καθόλου. Στην αρχή πραγματικά πάθαινα κρίσεις πανικού, με όλα τα συμπτώματα, δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστώ. Το ότι με «κυνηγούσαν» είχε κάποια αλήθεια, με την έννοια ότι πίσω από ένα θάμνο ξεπήδαγε ένας φωτογράφος, έχω ζήσει τέτοιες στιγμές, αλλά νομίζω ότι όσο πιο χαλαρή είμαι τελικά τόσο το καλύτερο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις για ανακωχή – Προγραμματίστηκαν συναντήσεις

Την ώρα που ο φόβος για λιμό στην Λωρίδα της Γάζας εντείνεται και ενώ ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ...

More Articles Like This