Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα το καταλάβετε πιο έντονα μετά το πρώτο δεκαήμερο. Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε τις ανάγκες και τις ελλείψεις που υπάρχουν. Αποφύγετε τα πειράματα και επενδύστε μόνο εκεί που είστε απόλυτα σίγουροι ή σε κάτι που είναι πραγματικό χρήσιμο. Προχωρήστε σε νέες κινήσεις ύστερα από πολλή σκέψη, χωρίς να φανερώσετε τα σχέδιά σας σε τρίτους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καριέρα σας θα βρίσκεται σε άνοδο, αλλά εσείς είστε αυτοί που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα θέματα που την αφορούν. Εχετε αρκετούς λόγους να χαίρεστε, αφού η ζωή σας αρχίζει να γίνεται συναρπαστική. Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας, ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν, και μην εμπλέξετε τα επαγγελματικά σας με τις προσωπικές σας σχέσεις. Κάντε εμφανείς τις δημιουργικές σας ικανότητες και εκφράστε με σαφήνεια το τολμηρό πνεύμα που σας διακρίνει. Εχουν καταλαγιάσει οι εντάσεις, αλλά η ατμόσφαιρα στον οικογενειακό σας χώρο θα παραμένει αρκετά τεταμένη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και μην κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας, για να μη γκρεμίσετε ό,τι χτίσατε, πρέπει να είναι μελετημένες. Κάντε τους υπολογισμούς σας, ώστε να ανακαλύψετε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι η σωστή. Αισθηματικά κάτι καινούργιο θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μην κρατήσει πολύ, προτού επενδύσετε σε αυτή τη σχέση απαιτείται να σιγουρευτείτε για την ποιότητά της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκαθαρίστε ασάφειες στις σχέσεις σας με άτομα από το παρελθόν σας. Θα γίνουν προσπάθειες ανάκαμψης από καταστάσεις που σας είχαν καταβάλει και θα τα πάτε αρκετά καλά, καθώς έχετε μάθει να ελέγχετε το βασικό σας ελάττωμα, τον εγωισμό σας. Κάποιες από τις ισορροπίες σας, που είχαν κινδυνέψει να ανατραπούν, αποκαθίστανται και η τύχη σάς ευνοεί. Να θυμάστε ότι δεν σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Δώστε προτεραιότητα στις ερωτικές σας σχέσεις και την επικοινωνία με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε και αυτό που θα μονοπωλεί τις σκέψεις σας είναι η προσωπική σας ευθύνη σε ό,τι αφορά δεσμεύσεις και αποδεσμεύσεις. Αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις για να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις των καιρών. Η δημιουργικότητά σας είναι εντυπωσιακή, όπως και η αντοχή σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και οι άλλοι πρέπει να είναι αντίγραφα δικά σας. Προσέξτε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, που μπορεί να σας παρασύρει σε λάθη τακτικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να διατηρήσετε τις καλές εντυπώσεις που έχετε δημιουργήσει. Υποσχέσεις και προοπτικές θα εξεταστούν εξονυχιστικά, δίνοντάς σας μια περίοδο δοκιμασιών. Εάν κάποιοι σάς απογοητεύσουν, μείνετε σταθεροί στα όρια που έχετε θέσει. Ενεργοποιούνται έντονα η διαίσθηση, η έμπνευση και η πρωτοτυπία σας. Αναγνωρίστε την προσπάθεια που κάνουν οι γύρω σας να βελτιωθούν καθώς και την ανάγκη τους να μοιραστούν περισσότερα πράγματα μαζί σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα οικογενειακά σας πρόσωπα, χωρίς να εγκαταλείψετε την κοινωνική σας ζωή, η οποία θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ: Η ανακούφιση που θα έχετε, ότι κάνατε σωστές επιλογές, θα σας δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας. Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Εχετε κουραστεί, καθώς αγωνίζεστε μόνοι σας, ενώ ζητάτε πλέον επιτακτικά το «μαζί» στις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Εφαρμόστε σωστές στρατηγικές, που θα καλλιεργήσουν ένα κλίμα συνύπαρξης με όλους. Ο σωστός καταμερισμός του χρόνου σας στις διάφορες δραστηριότητές σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ισορροπία των σχέσεών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να εκπληρώσετε με χαρά. Μεγαλώνει η διπλωματία σας, θέτοντας νέες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Οι θετικές πλευρές του εαυτού σας θα έρθουν στην επιφάνεια, ώστε να μπορέσετε να προβάλετε καλύτερα τα προσόντα σας και να φτάσετε γρηγορότερα στον στόχο σας. Πολλοί άνθρωποι θα αναζητήσουν την παρέα σας, με στόχο τους την παρουσία σας στη δική τους ζωή. Μια που η εξωτερική σας εμφάνιση είναι ο καθρέφτης της ηρεμίας σας, προσέξτε την εριστική σας διάθεση και τη νευρικότητα που κάποιες φορές σάς πιάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, είστε στο τελευταίο στάδιο των πειραματισμών, ώστε να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να εκτοπίσετε για πάντα. Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και, κυρίως, τις ανάγκες του. Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καβγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις προς αβέβαιες κατευθύνσεις, που θα σας οδηγήσουν σε λάθος στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις επαγγελματικές και τις κοινωνικές σας επαφές θα αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις σας μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις, καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε ότι η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται. Αναπτύξτε τα πρωτοποριακά σας σχέδια, τα οποία θα σας εκφράζουν απόλυτα, δείχνοντας προσοχή στα «ψιλά γράμματα» και αποφεύγοντας ό,τι εμπεριέχει ρίσκο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε να διαλέξετε για το στιλ σας κάτι πρακτικό, που θα σας εξυπηρετεί, και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για τι σας πάει. Ενδέχεται να σκοντάψετε σε κάποιο απρόβλεπτο οικονομικό πρόβλημα και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντεπεξέλθετε σε έμμεσες ζημιές, που θα απαιτήσουν επιπλέον έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν και τα οικονομικά σας δείχνουν να καλυτερεύουν, εσείς είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές, που καραδοκούν, και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας. Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να μην ακολουθήσετε ορισμένες παλιές τακτικές, καθώς οι νέες μέθοδοι είναι πιο αποτελεσματικές. Μην αφήσετε την τύχη, που σας χτυπά την πόρτα έπειτα από πολύ καιρό, να σας οδηγήσει σε αλόγιστα έξοδα ή ελλιπείς συμφωνίες, που θα έχουν αντίκτυπο στα μελλοντικά σας σχέδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This