Ο Θοδωρής Φέρρης και η Ιλένια Ουίλιαμς μαρτύρησαν με τη γλώσσα του σώματός τους ότι έχουν έρθει πολύ κοντά

Must Read

«Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι και στην περίπτωση του Θοδωρή Φέρρη και της Ιλένια Ουίλιαμς αυτό το ρητό φαίνεται να βρίσκει εφαρμογή… Νέες διαχυτικές φωτογραφίες τους από το Romeo, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής αυτή την εποχή, έρχονται να αναζωπυρώσουν τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι εδώ και καιρό.

Η πρώην του Δημήτρη Ουγγαρέζου τον επισκέφτηκε για να διασκεδάσει και ο φωτογραφικός φακός -αδιάψευστος μάρτυρας της γλώσσας του σώματος- κατέγραψε όλα τα γεμάτα νόημα βλέμματα, τα τρυφερά αγγίγματα και τις αγκαλιές τους. Μόλις ο γνωστός τραγουδιστής αντιλήφθηκε την παρουσία της Ουίλιαμς, την πλησίασε σε… απόσταση αναπνοής. Της τραγούδησε στόμα με στόμα, ενώ εκείνη τον αγκάλιασε κι «έλιωσε» κοιτάζοντάς τον…

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κοινά ενσταντανέ τους βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Τον χειμώνα, λίγο μετά τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες τους από το αεροδρόμιο. Ταυτόχρονα οι φήμες και τα δημοσιεύματα ότι είναι ζευγάρι οργίασαν. Τον Φεβρουάριο ο τραγουδιστής είχε βγει στο «Έλα χαμογέλα» και είχε διαψεύσει κατηγορηματικά όσα ακούγονταν για εκείνους. Τότε είχε πει πως αυτές οι φωτογραφίες ήταν από ένα ταξίδι που έκανε με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κατερίνα Λιόλιου λόγω κάποιων επαγγελματικών υποχρεώσεων και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά σε εκείνον και την Ουίλιαμς.

Το ξέσπασμα της πανδημίας όμως και οι συνθήκες που ακολούθησαν δεν ήταν με το μέρος τους… Κατά διαβολική σύμπτωση, στην αρχή της καραντίνας και ο Φέρρης και η Ιλένια νόσησαν από τον κορωνοϊό την ίδια χρονική στιγμή. Αυτό πυροδότησε εκ νέου τις φήμες ότι είναι μαζί κι ο ένας κόλλησε τον άλλον. Κανείς τους δεν βγήκε να μιλήσει για τα παραπάνω, μέχρι τώρα που βγήκαν οι φωτογραφίες από το Romeo και… μιλάνε μόνες τους.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Μανούσος Μανουσάκης με όσα βίωσε σκηνοθετώντας το «Κόκκινο ποτάμι»! «Έκλαιγα στο μοντάζ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This