Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για την σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Δεν θα είμαστε ξανά μαζί» (video)

Must Read

Με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε για τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη, ενάμιση χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους στο Instagram. H παρουσιάστρια απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών φίλων της, πολλές από τις οποίες αφορούσαν τη σχέση της με τον πρώην άντρα της.

«Είναι πολύ προσωπικές αυτές οι ερωτήσεις και δεν νομίζω ότι η απάντηση θα σας βοηθήσει σε κάτι πέρα από την περιέργεια και το κουτσομπολιό» είπε αρχικά η Σίσσυ, αλλά στη συνέχεια απάντησε λέγοντας: «Θέλω να σας πω ότι ήμασταν όντως πάρα πολύ αγαπημένοι και προσπαθούμε να παραμείνουμε πάρα πολύ αγαπημένοι, γιατί έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Προφανώς και υπήρξαν διαφορές που ήταν αγεφύρωτες και πράγματα που συνέβησαν, τα οποία δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, γι’ αυτό και ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση σε αυτή της τη μορφή. Και τώρα υπάρχει κάτω από μια άλλη μορφή, γιατί η οικογένειά μας παραμένει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια απάντησε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον frontman των Onirama, λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν αυτό, το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό που θα ήθελα όμως να διευκρινίσω και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία, είναι ότι δεν είμαστε ξανά μαζί και ούτε θα είμαστε ξανά μαζί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This