«Ψαλίδι» στα «χρυσά» μεροκάματα της πίστας

Must Read

«Ας κρατήσουν οι χοροί…» που λέει και ο Διονύσης Σαββόπουλος, αλλιώς στη χειμερινή αθηναϊκή νύχτα θα… πέσει μεγάλη πείνα!

Ιδιοκτήτες κέντρων, τραγουδιστές και σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη μουσική σκηνή της χώρας έχουν τα μάτια τους στραμμένα στη χειμερινή σεζόν 2020-2021, στην οποία θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την οικονομική καταστροφή του χειμώνα και του καλοκαιριού, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αν και όπως λένε οι περισσότεροι, θα πάρουν το μεγαλύτερο ρίσκο των τελευταίων ετών!

7904864

Οι καλλιτεχνικοί μάνατζερ των κέντρων διασκέδασης ψάχνουν ήδη τους λεγόμενους «ηγέτες», το πρώτο όνομα στη μαρκίζα των μαγαζιών τους, καθώς ο κορονοϊός δεν δίνει… οικονομικά τη δυνατότητα για πολλές συνεργασίες. Και αυτό γιατί, όταν ένα μαγαζί με χωρητικότητα 1.200 ατόμων πρέπει να λειτουργήσει με 600 και μειωμένη τη φιάλη ουίσκι κατά 10%, πρέπει να γίνει τρελό συμμάζεμα στα έξοδα και στις χρυσές αμοιβές. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το μεγάλο χαρτί για τη φετινή σεζόν είναι η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά στο κέντρο Estate.

Το ζευγάρι, όπως πληροφορηθήκαμε από γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, είχε να συνεργαστεί από τα θρυλικά χρόνια του Διογένη, όταν η Καίτη έκανε τα πιο φαντασμαγορικά σόου ως πρώτο όνομα.

Η ερμηνεύτρια

Η τραγουδίστρια, που εμφανιζόταν πέρσι στο Εναστρον με τον Γιώργο Σαμπάνη, αλλά ιδίως ο Διονύσης με τις εμφανίσεις του στο VOX και κυρίως σε Μύκονο και Αθήνα στο 4711 είναι στα καλύτερά τους και ο κόσμος τούς περιμένει πώς και πώς…

Να σημειωθεί ότι η ερμηνεύτρια με το 1.500.000 πωλήσεις δίσκων είναι παντρεμένη από το 1997 με τον δημοφιλή Διονύση Σχοινά και έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε το 1999. Η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην τραγουδίστρια έγινε στον αέρα του τηλεοπτικού σόου του Mega «Μπράβο» με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου.

Από κει και πέρα, ακούγεται έντονα στη νυχτερινή «πιάτσα» ότι ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει μόνος του στην Ιερά Οδό, ενώ ο Νότης Σφακιανάκης θα κρατά τα ηνία στον Βοτανικό με μοναδική γυναικεία παρουσία τη Μαρία Κορέλλι. Στο Club 22 θα κρατάει τη διασκέδαση στα ύψη ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ στο Frangelico θα συμπράξουν ο Σταμάτης Γονίδης και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Στο Εναστρον θα βρίσκουμε τον Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος δίπλα του θα έχει την Αμαρυλλίδα, ενώ ο ένας και μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος, όπως ακούγεται, θα είναι στο Φωταέριο.

Το κέντρο Fantasia θα αναλάβει ο Νίκος Οικονομόπουλος, το Hotel Ερμού ξανά η Αννα Βίσση, ενώ στο ΥΤΟΝ θα ηγείται -κλασικά- ο Νίκος Βέρτης. Στο Teatro Music Hall η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Βασίλης Καρράς θα είναι ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα του χειμώνα. Στο Fever θα δούμε, όπως λέγεται, τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο Posidonio τον Πάνο Κιάμο και στο Κέντρο Αθηνών τον Σάκη Ρουβά. Τέλος, στο Tokyo ακάθεκτη προχωρά η Λένα Ζευγαρά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This