Νάταλι Κάκκαβα: «Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων» (video)

Must Read

Ένα πολύ ευαίσθητο θέμα θίχτηκε χθες στην εκπομπή «The Booth», το οποίο στάθηκε η αφορμή για να αναστατώσει, μία από τις παρουσιάστριες της εκπομπής, τη Σόφια Μουτίδου.

Συγκεκριμένα, μία τηλεθεάτρια, κάλεσε χθες στα «κορίτσια» της εκπομπής για να εκφράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της, ο οποίος της ασκεί bullying για τα παραπάνω κιλά που πήρε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μη μπορώντας να αντέξει την περιγραφή, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής:

«Δεν είναι μόνο τα κιλά της εγκυμοσύνης το έναυσμα. Και στην καθημερινότητα υπάρχουν αυτά σε διάφορα ζευγάρια… Ακούγεται το “Δεν σε πήρα έτσι…”. Μεγάλο θέμα ανοίξατε με τα κιλά. Είναι μεγάλη ιστορία. Θέλω απλά να ενημερώσω τον κόσμο ότι αυτός που φέρει τα κιλά, κουβαλάει το δικό του πρόβλημα. Με το να του το υπενθυμίζετε δεν τον βοηθάτε»

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Τον βοηθάτε, ενημερώνοντας τον για την υγεία του. Το bullying δεν βοηθάει. Εγώ δεν ξέρω κανέναν υπέρβαρο που να νιώθει καλά με τα κιλά του. Σιχαίνομαι τα κοινωνικά ψεύδη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι εμείς νιώθουμε καλά. Δεν μου αρέσω, αλλά γιατί να το μοιραστώ; Εσύ δεν μπορείς να μου κάνεις bullying»

Η χθεσινή στιγμή συναισθηματικής φόρτισης, της αγαπημένης ηθοποιού, ήταν η αιτία για την Νάταλι Κάκκαβα, να εξομολογηθεί την δική της εμπειρία όσο αναφορά την παχυσαρκία.

Η γνωστή παρουσιάστρια, εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή, «Καλοκαίρι not», όπου και παρουσιάζει , πως η μητέρα της υπέφερε λόγω των παραπάνω κιλών που είχε.

«Η μαμά μου η συχωρεμένη είχε φτάσει 180 κιλά. Έχω ζήσει τι πάει να πει να είσαι παχύσαρκος. Η παχυσαρκία είναι μια ασθένεια. Κανείς δεν θέλει να έχει παραπάνω κιλά.

Συγκλονίζει με τα λόγια της αναφέροντας πως η μητέρας της έχει υποστεί bullying λόγω αυτού του προβλήματος.

Έχοντας ζήσει δίπλα στη μαμά μου που πραγματικά υπέφερε, δεν μπορούσε να δέσει τα κορδόνια της… Έπεσε μέσα στο σπίτι και λόγω του υπερβολικού της βάρους έμεινε ανάπηρη. Έχω ζήσει την προσπάθεια των ανθρώπων να την πάρουν να την βάλουν στην καρέκλα να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Έχω ζήσει των χλευασμό των συμμαθητών μου, οι οποίοι έλεγαν όταν ερχόταν η μαμά μου στο σχολείο “ήρθε η χοντρή”. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων όταν πηγαίναμε στο θέατρο και καθόταν η μαμά μου στην καρέκλα και δίπλα δυσανασχετούσαν γιατί δεν χωρούσαν. Έχω ζήσει τον χλευασμό των ανθρώπων που μπαίναμε στα ΜΜΜ και δεν ήθελαν να καθίσουν δίπλα στη μαμά μου γιατί δεν χωρούσαν.

Παιδιά, η παχυσαρκία είναι ασθένεια και δεν κρύβεται και είναι πολύ άσχημο να χλευάζουμε ανθρώπους που είναι ασθενείς. Δείξτε τους την αγάπη σας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να έχουν πολλά άλλα προβλήματα…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο συμπαρουσιαστής της, Ετεοκλής Παύλου, ήθελε να μοιραστεί με τη σειρά του, τη δική του εμπειρία δηλώνοντας πως έχει υπάρξει υπέρβαρος.

«Στο νοσοκομείο “κοιμήθηκα” με κοιλιακούς γυμνασμένος και “ξύπνησα” 160 κιλά, ανήμπορος να αυτοεξυπηρετηθώ. Παιδιά, το σώμα το αλλάζουμε όποτε θέλουμε, ο οποιοσδήποτε έχει παραπάνω κιλά μπορεί να το αλλάξει όποτε θελήσει. Το μυαλό όσων κρίνουν και η ψυχή δεν θα αλλάξει ποτέ».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=140&v=ouf2j_cz0T8&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This