Το καρφί της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Κατερίνα Στικούδη πυροδότησε νέα κόντρα (video)

Must Read

Μία ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη, στάθηκε η αφορμή για την πυροδότηση νέας κόντρας, στην ελληνική showbiz.

Συγκεκριμένα η όμορφη τραγουδίστρια, ανέβασε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με την ίδια να τραγουδάει ένα αγαπημένο της κομμάτι της, της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Beyonce.

Φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία του 2005, που είχε στεφθεί Μις Ελλάς και παίζοντας πιάνο τραγουδώντας αυτό το τραγούδι όλο νόημα, ήθελε να αφήσει το δικό της μήνυμα, με την εξομολόγηση που έκανε, αναφέροντας, πως από την αρχή της καριέρας της έχει δεχθεί, όχι και τόσο καλή, κριτική.

Ενώ οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την αποθεώσουν για την φωνή της αλλά και για το μήνυμα που ήθελε να περάσει, η Ελευθερία Ελευθερίου φάνηκε να έχει αντίθετη γνώμη σχολιάζοντας της, με φανερά ειρωνικό ύφος. 

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ok μας έπεισες»

Το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια, όμως, δεν κατάλαβε το ξέσπασμα της αυτό και μέσω story απάντησε διερωτώμενη: «Τι φάση δηλαδή;»

Κατερίνα Στικούδη Ελευθερία ελευθερίου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This