Ο «Βασιλιάς του Instagram», Dan Bilzerian ήρθε πάλι στην Ελλάδα παρέα με τις καλλονές του (video)

Must Read

Ο playboy, Dan Bilzerian, ή γνωστός σε όλους «βασιλιάς του Instagram», λόγω του προκλητικού τρόπου ζωής που παρουσιάζει στο Instagram, επισκέφθηκε για άλλη μία φορά τη χώρα μας.

Ο εκκεντρικός βετεράνος του Ναυτικού, που εκδιώχτηκε από το σώμα 4 ημέρες μετά την ορκωμοσία του, πριν δύο χρόνια είχε επισκεφθεί το νησί των ανέμων και προκάλεσε πανικό τόσο με την δική του παρουσία όσο και με των αιθέριων υπάρξεων, που των συνόδευαν.

Απ΄ότι φαίνεται η Ελλάδα, είναι ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς αφού προτίμησε να έρθει και φέτος, μαζί με τα μοντέλα του φυσικά.

Ο κληρονόμος, τεράστιας περιουσίας, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, stories μέσα από τα οποία παίρνουμε μία γεύση από τις στιγμές χαλάρωσής που απολαμβάνει στο υπερπολυτελές σκάφος του μαζί με τα «κορίτσια» του

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=MGVkHg07c54

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This