Οι αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς μαζί με την Ιωάννα Μπέλλα αναστάτωσαν τη Μύκονο

Must Read

«Καυτά» κορίτσια στη Μύκονο συναγωνίζονται σε… θερμοκρασία τον καύσωνα των τελευταίων ημερών! Οι αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς απαθανατίστηκαν από τους παπαράτσι να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε πολυσύχναστη παραλία του νησιού.

Οι κόρες του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Μπάνε Πρέλεβις διαθέτουν εκπληκτικά κορμιά και μπορεί να έχει ασχοληθεί μόνο η Άννα με το μόντελινγκ, ωστόσο θα μπορούσε πολύ άνετα να είχε κάνει το ίδιο και η Τέα. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι μόνο οι δεσμοί αίματος που ενώνουν τις δύο ωραίες αδελφές, καθώς είναι και πολύ καλές φίλες και συχνά τις βλέπουμε να μοιράζονται κοινές δραστηριότητες και να περνούν καταπληκτικά.

Όπως πρόσφατα που έκαναν διακοπές στη Μύκονο και διασκέδασαν στο φουλ τόσο μόνες τους όσο και παρέα με τις φίλες τους Μυρτώ Κάζη και Νάνσυ Παπαδημητρίου, τις οποίες εντόπισε επίσης ο φακός στην κοριτσίστικη εξόρμησή τους στην πλαζ.

Στον κοσμοπολίτικο προορισμό των Κυκλάδων ταξίδεψε και ένα άλλο φλογερό κορμί της εγχώριας showbiz. O λόγος για τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα, η οποία φρόντισε να συνδυάσει δουλειά με διακοπές. Τι εννοούμε; Η μελαχρινή καλλονή έκανε μια φαντασμαγορική φωτογράφιση στο πολυτελές ξενοδοχείο «Cavo Tagoo». Μάλιστα, στα backstage «κλικ» που εξασφαλίσαμε για εσάς ποζάρει με φόντο το λευκό κυκλαδίτικο τοπίο και το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, και μοιάζει με Ελληνίδα θεά.

Δείτε επίσης: Το δυνατό ειδύλλιο της Άννα Μπεζάν με τον Γιώργο Μακρόπουλο, η εμφάνιση στο «GNTM» και το ντεμπούτο στα «Αστέρια στην άμμο»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This