Τι κι αν είναι 51, η Δέσποινα Βανδή διαθέτει κορμάρα!

Must Read

Τι κι αν στις 22 Ιουλίου έκλεισε τα 51 της χρόνια; Η Δέσποινα Βανδή διαθέτει κορμάρα που βάζει κάτω 20άρες! Απόδειξη; Οι φωτογραφίες της με μαγιό που ποστάρει στο Instagram τις τελευταίες ημέρες, καθώς απολαμβάνει τις αυγουστιάτικες διακοπές της παρέα με τις κολλητές της, Μαρία και Αρτεμις.

Η δημοφιλής και καλλίγραμμη τραγουδίστρια, η οποία αναμένεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Open από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με τον νέο κύκλο επεισοδίων της εκπομπής ταξιδιών και γεύσεων «My Greece», αποκάλυψε στους followers της πως βρίσκεται σε summer break, δίχως ωστόσο να κάνει γνωστό ποιο είναι το μέρος που γεμίζει τις «μπαταρίες» της.

Τα πρωινά της κοριτσοπαρέας είναι γεμάτα βουτιές και κολύμπι, ενώ τα βράδια το «μενού» περιλαμβάνει ανέμελες βόλτες. Από την καλοκαιρινή καθημερινότητα της Δέσποινας δεν λείπει ούτε το διάβασμα, κάτι που έκανε γνωστό μέσω μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στον λογαριασμό της, όπου απεικονίζεται η ίδια με κόκκινο μαγιό να δαγκώνει ένα βιβλίο και να δηλώνει «βιβλιοφάγος».

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This