Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μίλησε για την καινούργια της σχέση: «Είχαμε από την αρχή πολύ δυνατό δέσιμο, σχεδόν αφύσικο» (video)

Must Read

Αίσθηση έκανε η αποκάλυψη της «Espresso» ότι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου παντρεύεται τον διατροφολόγο Αντώνη Γαλάτη. Κι αυτό διότι στις αρχές της χρονιάς το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Survivor» είχε ακόμη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Μίκη Καλογηράτο.

Η δημοσιοποίηση της είδησης για την αναγγελία του γάμου της στο προχθεσινό μας φύλλο, λοιπόν, ήταν φυσικό να προκαλέσει ερωτήματα τόσο στους δημοσιογράφους όσο και σε ανθρώπους της showbiz, όπως πρώην συμπαίκτες της στο reality επιβίωσης του Σκάι. Ερωτήματα που δεν άφησε αναπάντητα η ίδια, μιλώντας χθες στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open.

«Πρώτη φορά γνωριστήκαμε το 2018 στο διατροφολογικό του κέντρο για να μετρήσουμε διαστάσεις και να μου βγάλει διατροφή» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Δοβλιατίδου για τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον οποίο θα παντρευτεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, στην Παλαιά Φώκαια.

«Στην πορεία, αρχές του 2020 που αποφάσισα να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση που διατηρούσα, ξεκινήσαμε την παρέα και ήταν πολύ ενεργειακό διότι και αυτός και εγώ βλέπαμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Εγώ τον έβλεπα ως μελλοντικό μου άνδρα και εκείνος το ίδιο και ενώ κάναμε παρέα, μας περνούσαν αυτές οι σκέψεις» εξήγησε στη συνέχεια.

Όσο για την απόφασή της να κρατήσει το ειδύλλιό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το μοντέλο σημείωσε: «Θέλησα να κρατήσω κρυφή τη σχέση μας διότι είχα επτά χρόνια σχέση πριν από τον Αντώνη και ήθελα να κρατήσω χαμηλό τελείως προφίλ για να μην εκθέσω κανέναν. Είμαστε μαζί επίσημα από τον Απρίλιο περίπου και ξεκινήσαμε τη συγκατοίκησή μας αρχές Μαΐου. Πιστεύει πολύ στον Θεό, όπως και εγώ, και έτσι αποφασίσαμε να ευλογηθούμε μέσα από τα δεσμά του γάμου. Την απόφαση την πήραμε τον Ιούλιο, γιατί πραγματικά δεν είχαμε καμία αμφιβολία ο ένας για τον άλλον. Είχαμε από την αρχή πολύ δυνατό δέσιμο, σχεδόν αφύσικο και πραγματικά δεν εξηγείται με λόγια. Πιστεύω πολύ στο κάρμα. Ήταν απλά να γίνει γιατί το βλέπω στα μάτια του».

https://streamable.com/en4e6k

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Ψάλτη και ο επιχειρηματίας Αντώνης Καρδάρης υποδέχθηκαν την μπέμπα τους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This