Η Χριστίνα Ψάλτη και ο επιχειρηματίας Αντώνης Καρδάρης υποδέχθηκαν την μπέμπα τους

Must Read

Περίπου τριάμισι χρόνια μετά την απώλεια του άντρα της, του αξέχαστου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Ψάλτη βίωσε το απόλυτο θαύμα της μητρότητας.

Ο λόγος για τη Χριστίνα Ψάλτη, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Αντώνη Καρδάρη. Τόσο η 42χρονη ηθοποιός όσο και ο αγαπημένος της είναι πολύ ευτυχισμένοι, καθώς απέκτησαν ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κάτι που ήταν επιθυμία και των δυο τους.

Η μικρή, βάρους τριών κιλών, ήρθε στον κόσμο στο Μαιευτήριο Ιασώ με καισαρική τομή και τη φροντίδα του γιατρού Στέλιου Ζαρκινού, κάνοντας τους γονείς της να… πετάξουν στον έβδομο ουρανό. «Ήταν ό,τι ήθελα περισσότερο στη ζωή μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη» δήλωσε χθες αργά το απόγευμα η Χριστίνα Ψάλτη στην ιστοσελίδα Znews, που δημοσιοποίησε πρώτη την είδηση για τα γεννητούρια. Μια είδηση που η αλήθεια είναι ότι έπεσε σαν κεραυνός στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα στέκια της showbiz γενικότερα, αφού δεν είχε γίνει καν γνωστή η εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Η ίδια, αμέσως μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, απομακρύνθηκε όσο γινόταν από τα φώτα της δημοσιότητας, δουλεύοντας μεν στο θέατρο, αλλά κρατώντας τα τεκταινόμενα στην προσωπική ζωή της μόνο για τους πολύ δικούς της και απόλυτα έμπιστους ανθρώπους.

Βεβαίως, η νέα σχέση της έγινε γνωστή κάποια στιγμή, δίχως όμως να διαρρεύσουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά. Η Χριστίνα Ψάλτη και ο Αντώνης Καρδάρης είναι μαζί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο και μάλιστα στεγάζουν την όμορφη οικογένειά τους στο κέντρο της Αθήνας, όπου και έχει επιστρέψει πλέον η νέα μανούλα βιώνοντας πρωτόγνωρες στιγμές έντονων συναισθημάτων. Να τους ζήσει!

Δείτε επίσης: Οι celebrities έχουν ξεχυθεί στη Μύκονο και σε άλλους προορισμούς των Κυκλάδων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This