Οι celebrities έχουν ξεχυθεί στη Μύκονο και σε άλλους προορισμούς των Κυκλάδων

Must Read

Οι απανταχού celebrities συνεχίζουν ακάθεκτοι τις διακοπές τους. Άλλοι συνωστίζονται σε παραλίες χωρίς να τους τρομάζει το «φάντασμα» του κορονοϊού και άλλοι επιλέγουν πιο ήσυχες παραλίες, αποφεύγοντας την πολυκοσμία!

Η Αθηνά Οικονομάκου, που κάνει τις οικογενειακές διακοπές της στη Μάνη, πετάχτηκε έως την Κύθνο μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, που είχε στην παρέα της τη Νικόλ Παναγιώτου και τον ηθοποιό Θύμιο Κούκιο, μέχρι στιγμής δεν έχει επιλέξει για τις αποδράσεις της τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως έκανε άλλα καλοκαίρια, και προτιμά πιο private προορισμούς. Έτσι, απόλαυσε τις βουτιές της στο ήσυχο νησάκι των Κυκλάδων, χαλάρωσε στην παραλία Κολόνα και βόλταρε στα σοκάκια της Χώρας.

Η Μύκονος, όμως, όπως είναι φυσικό, κρατά τα σκήπτρα ακόμη και εν μέσω της πανδημίας! Έτσι και φέτος, παρά τον… κορονοϊό, το σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared2 υπέκυψε στον πειρασμό και προσγειώθηκε στο νησί των ανέμων! Οι αδελφοί Dean και Dan Caten εντοπίστηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Nammos, στην Ψαρού, και αφού χάρηκαν τα καταγάλανα νερά, ήπιαν τις σαμπάνιες τους και ως… σταρ έβγαλαν φωτογραφίες με θαυμαστές τους.

Στην Ψαρού, όμως, «πιάστηκε» και η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εκεί όπου άλλα καλοκαίρια το εκρηκτικό μοντέλο ήταν μες στα μέλια με τον Μηλιώνη, γεμίζοντας με καυτό υλικό τις φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι!Αυτήν τη φορά, όμως, η Δήμητρα δεν έχει μάτια για κανέναν παρά μόνο για τον τετράποδο φίλο της, ο οποίος ήταν λιγάκι άτακτος αναστατώνοντας την παραλία, με αποτέλεσμα εκείνη να τρέχει διαρκώς ξοπίσω του!

Στην παραλία του Αγίου Σώστη εντοπίστηκε από τους φωτογράφους και η Έλλη Αγγελιδάκη, με την τηλεοπτική γυμνάστρια της δεκαετίας του ’90 να αποδεικνύει ότι έχει καλά γονίδια. Με άψογη σιλουέτα και φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι, η Αγγελιδάκη απόλαυσε το μπάνιο της χαρίζοντας στους φωτογράφους τα «κλικ» που αναζητούσαν!

Δείτε επίσης: «Θύμα» του κορωνοϊού και ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα με την Αρετή Θεοχαρίδη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This