«Θύμα» του κορωνοϊού και ο γάμος του Σάββα Πούμπουρα με την Αρετή Θεοχαρίδη

Must Read

Τα αυστηρά μέτρα προστασίας και οι νέες απαγορεύσεις που έφερε η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες οδήγησαν στην αναβολή του θρησκευτικού γάμου του Σάββα Πούμπουρα με την Αρετή Θεοχαρίδη και της βάφτισης της κόρης τους.

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα fthis.gr o δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος συζητήθηκε στη διάρκεια της φετινής σεζόν λόγω της εκπομπής «Best Friend’s Fear» με τις τρομακτικές φάρσες, και η όμορφη σύζυγός του βλέποντας την κατάσταση στο πεδίο της πανδημίας να μεταβάλλεται ραγδαία από το τέλος Ιουλίου και μετά αποφάσισαν να μεταθέσουν γι’ αργότερα το διπλό χαρμόσυνο γεγονός.

Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2017, ενώ η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε στις 26 Δεκεμβρίου 2019 με τον ερχομό της κόρης τους. Και μπορεί το κοριτσάκι τους, ήδη, να το φωνάζουν Κύνθια, ωστόσο η βάφτιση ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα, ο Σάββας και η Αρετή σκόπευαν να κάνουν τη βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό τους γάμο στην Τήνο, στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Αυτός ήταν και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα επισκέφτηκαν το νησί. Η πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό ωστόσο, τους ώθησε στην απόφαση της αναβολής, ώστε τα δύο μυστήρια να πραγματοποιηθούν όπoτε οι συνθήκες το επιτρέψουν και όπως οι ίδιοι τα έχουν ονειρευτεί.

Δείτε επίσης: Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή για τα γενέθλια του Αντώνη Βαρδή: «Τώρα το σπίτι σου γέμισε παιδικά χαμόγελα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δύο προσαγωγές για τον περίεργο θάνατο 40χρονου στον Ασπρόπυργο

Δεν έχουν βρεθεί σημάδια από αιχμηρά αντικείμενα ή από όπλο, αλλά υπήρχαν μώλωπες

More Articles Like This