Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ακολούθησε στα βουνά τον δικηγόρο της καρδιάς της και έσυρε τον χορό

Must Read

Είναι μαζί, ερωτευμένοι στο φουλ και πλέον δεν το κρύβουν. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου, οι οποίοι μετά τις διακοπές τους στα Κουφονήσια, τον περασμένο Ιούνιο, επισκέφθηκαν τη Θεσπρωτία, πατρίδα του νέου συντρόφου της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να ξεναγήσει την αγαπημένη του στα μέρη του κι εκείνη ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του με αγάπη και ενθουσιασμό. Η Ελεωνόρα έφτασε μέχρι τα ελληνοαλβανικά σύνορα, συγκεκριμένα στους Αγίους Πάντες Φιλιατών, τόπο καταγωγής του νεαρού δικηγόρου, ενώ το βράδυ του Σαββάτου γνώρισε από κοντά την ηπειρώτικη φιλοξενία και διασκέδαση στον Αμπελώνα, ένα διπλανό, πολύ όμορφο ορεινό χωριό.

Εκεί, το όμορφο ζευγάρι μοιράστηκε το ίδιο τραπέζι με συγγενείς και φίλους στο κέντρο Ο Ποβλιώτης, απολαμβάνοντας τη μουσική της ορχήστρας, αλλά και τα απαραίτητα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα.

Γλέντησαν

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso», η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γλέντησαν με την καρδιά τους, με την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, η οποία έσυρε κιόλας τον χορό, να κερδίζει τις εντυπώσεις με την απλότητα και την καλοσύνη της. Να θυμίσουμε ότι το ειδύλλιο των δύο νέων αποκαλύφθηκε στις αρχές Ιουλίου, όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους από παραλία στα Κουφονήσια. Οπως είχε γίνει γνωστό τότε, πρώτη ταξίδεψε η Ελεωνόρα στις Κυκλάδες με προορισμό αρχικά τη Μύκονο, όπου βρίσκονταν οι γονείς της Γιάννης Ζουγανέλης και Ισιδώρα Σιδέρη, και κατόπιν έδωσε ραντεβού με τον Σπύρο Δημητρίου στα Κουφονήσια, όπου χάρηκαν τον έρωτα τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όχι όμως κι από τους παπαράτσι.

Η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει έκτοτε κανένα σχόλιο για τα νέα δεδομένα στην προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ευτυχία στα μάτια της στις νέες φωτογραφίες δίπλα στον καλό της μιλάει από μόνη της.

Πηγή: Εspresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This