Το πρώτο κοινό «κλικ» Μιχάλη Μουρούτσου – Μαρίας Δελόγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Must Read

«Χρόνια πολλά στη Μαρία της καρδιάς μου». Μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram o Μιχάλης Μουρούτσος ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του Μαρίας Δελόγκα, δείχνοντας δημόσια ότι ο έρωτάς τους έχει δυναμώσει.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή από τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε εθεάθη για πρώτη φορά με την όμορφη χορεύτρια σε νυχτερινό μαγαζί στην Αθήνα.

Η αποκάλυψη του ειδυλλίου τους είχε γίνει μέσα από εβδομαδιαίο περιοδικό με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει το ζευγάρι να ανταλλάσσει φλογερά φιλιά, με… μάρτυρα την πρώην σύντροφο του Μιχάλη, τη Λάουρα Νάργες, η οποία είχε βρεθεί το συγκεκριμένο βράδυ (για κακή της τύχη!) στο ίδιο μαγαζί.

Ο καιρός πέρασε και, με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο και την ονομαστική εορτή της Μαρίας, ο Μιχάλης πόσταρε την πρώτη τους κοινή φωτογραφία, θέλοντας να της ευχηθεί και δημόσια.

«Χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Χρόνια πολλά στη Μαρία της καρδιάς μου. Εύχομαι σε όλους υγεία και χαμόγελα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Για την ιστορία, ο Μιχάλης υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένος με την Αναστασία Περράκη, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, ενώ ήταν για χρόνια σε σχέση με τη Λάουρα Νάργες.

https://www.instagram.com/p/CD60DNeBkY5/

Όσο για τη Μαρία Δελόγκα, πριν από χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι είχε συνδεθεί συναισθηματικά με τον Πάρη Κασιδόκωστα και πολύ αργότερα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ήταν για ένα διάστημα το κορίτσι του Γιώργου Μαζωνάκη.

Δείτε επίσης: Ντύθηκε νυφούλα στα κρυφά η Χρυσάνθη Ντάφλα! Το αποκάλυψε ο Χάρης Σιανίδης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This