Απόδραση στην Πύλο για δύο superstars! – Η Άννα Βίσση και ο Ρέμος βρέθηκαν στο Costa Navarino

Must Read

Μπορεί εκείνη τον χειμώνα του 2020 να τραγουδούσε στο Hotel Ερμού και εκείνος στην Ιερά Οδό, αλλά στις διακοπές τους ψηφίζουν «Costa Navarino»!

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι διακοπές των εγχώριων celebrities σε διάφορα θερινά θέρετρα της χώρας, πάρα το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, καλά κρατούν. Εκτός από τη Μύκονο (που τίποτα δεν θυμίζει τα ένδοξα καλοκαίρια των περασμένων ετών), η Πύλος, που διαθέτει μία απίστευτη ποικιλομορφία συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα, αποτελεί σούπερ προορισμό για ολιγοήμερη απόδραση!

Έτσι, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του «Costa Navarino» βρέθηκαν ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, αλλά και η Άννα Βίσση με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, τον γαμπρό της Θανάση Πανουργιά και τα εγγόνια της. Οι δύο τραγουδιστές με το καλημέρα έκαναν κολλητή παρέα. Ρέμος και Μπόσνιακ προσκάλεσαν μάλιστα σε δείπνο την απόλυτη σταρ και τα αστεία και τα γέλια έδωσαν και πήραν.

Ανάμεσά τους ήταν ο επιστήθιος φίλος του Ρέμου, ο επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αλλά και ο pr man Χάρης Σιανίδης.

Δείτε επίσης: Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική και… νιόπαντρη πια κόρη του Γιάννη Μπέζου, Μαρία Γαλέτα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This