Το Βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας απολογείται που παραβίασε τα μέτρα στη Μήλο

Must Read

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη καθώς κατά τις διακοπές τους στην Ελλάδα, παραβίασαν μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Το βασιλικό ζεύγος μάλλον «ξεχάστηκε» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί της Μήλου και παραβίασε τον κανόνα της κοινωνικής αποστασιοποίησης. Το περιστατικό αποκαλύπτει και φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, και προκάλεσε αρνητικές αντιδράσεις.

Η φωτογραφία δείχνει τον βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ να φορά πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια και να κρατά τη μάσκα του στο χέρι. Στο πλευρό του η σύζυγός του Μάξιμα, χαμογελαστή, και δίπλα τους στέκεται ένας άνδρας, ιδιοκτήτης εστιατορίου στην περιοχή Μαντράκια της Μήλου.

Οι τρεις τους ποζάρουν κολλητά ο ένας στον άλλον, χωρίς μάσκες… σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός!

βασιλικό ζεύγος

Ο Βασιλιάς και Η Βασίλισσα της Ολλανδίας αναγνώρισαν το σφάλμα τους και ήθελαν να απολογηθούν μέσα από τα social media.

«Μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης στην οποία κρατάμε ελάχιστη απόσταση. Μέσα στον αυθορμητισμό της στιγμής, δεν δώσαμε τη δέουσα προσοχή» εξήγησε το βασιλικό ζεύγος σε μήνυμά του στο Twitter.

«Ασφαλώς θα έπρεπε να είχαμε προσέξει. Καθώς και στις διακοπές, η τήρηση των κανόνων κατά του κορωνοϊού είναι θεμελιώδης για να νικήσουμε τον ιό» πρόσθεσε στο μήνυμά του.

Στην πλειοψηφία των σχολίων, οι Ολλανδοί φαίνεται ότι αποδέχονται τη συγγνώμη και επαινούν το βασιλικό ζεύγος για το θάρρος του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This