Νέες αφίξεις στο πριγκιπάτο της Μυκόνου – Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ και ο Τζέσι Λίνγκαρντ ζωντάνεψαν το νησί (video)

Must Read

Τελικά στη Μύκονο τίποτα δεν φαντάζει βαρετό ακόμη και την περίοδο του κορωνοϊού. Αν και οι παραθεριστές του «πριγκιπάτου» ζούνε το δικό τους δράμα, μια και είναι «αναγκασμένοι» να κυκλοφορούν στα Ματογιάννια με μάσκα, χωρίς να μπορούν να δείξουν τα λαμπερά τους χαμόγελα και τα αστραφτερά τους make up στους παπαράτσι (αφήστε δε τα wannabe μοντέλα, που κάνουν πασαρέλα δείχνοντας μόνο τα κάλλη τους και όχι τα πρόσωπά τους), άπαντες έχουν επιδοθεί στο «παιχνίδι» «Μάντεψε ποιος είναι πίσω από τη μάσκα», με τα ευτράπελα να δίνουν και να παίρνουν!

Νότα αισιοδοξίας όμως στο νησί φρόντισε να δώσει η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, στέλνοντας το μήνυμα ότι η ζωή έχει και την ωραία της όψη. Και τι όψη, αν κρίνουμε από τις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν από την παραμονή της στο νησί.

Το διάσημο μοντέλο κατά τη διάρκεια φωτογράφισης χάρισε μοναδικές στιγμές στους παπαράτσι, που είχαν ακροβολιστεί σε βράχια και γκρεμούς για να «αιχμαλωτίσουν» το top model.

Η άφιξη όμως που συζητιέται αυτές τις ώρες στο κοσμοπολίτικο νησί (στον απόηχο όσων έγιναν με τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ) είναι αυτή του συμπαίκτη του στους «κόκκινους διαβόλους» Τζέσι Λίνγκαρντ, ο οποίος σεργιανίζει στα σοκάκια με τη συνοδεία «φουσκωτού»!

Προφανώς, ο Λίνγκαρντ θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο και να μην έχει τις αστυνομικές και δικαστικές περιπέτειες του νταή Χάρι. Χωρίς την παρουσία κάποια αιθέριας ύπαρξης (βλέπετε, οι καλλονές στην παρέα του Μαγκουάιρ έπαιξαν και αυτές τον ρόλο τους στα επεισόδια που έκαναν άνω κάτω τη Μύκονο), ο σταρ της Μάντσεστερ συνοδευόταν από έναν φίλο του! Οι επόμενες ημέρες πάντως θα δείξουν αν και εκείνος θα γίνει άθελά του ή όχι πρωτοσέλιδο στα βρετανικά -και όχι μόνο- ταμπλόιντ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This