Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ: Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες που απαιτούν πειθαρχία. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους οικογενειακούς δεσμούς.

ΤΑΥΡΟΣ: Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνον εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο. Αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε μία πτυχή του εαυτού σας που δεν είχατε ξαναδεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί, και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ο,τι και να γίνει παραμείνετε μεθοδικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχθείτε προκλήσεις. Το θάρρος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΛΕΩΝ: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει μια στασιμότητα, όμως, η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρους την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να εκβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική, για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς ρυθμούς αλλά η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Οι καθημερινοί σας ρυθμοί εντείνονται και οι μετακινήσεις σας αυξάνονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ό,τι θα αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Η αυξημένη αισιοδοξία σας και η πίστη που έχετε στις προσωπικές σας δυνατότητες είναι προσόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιβάλλεται να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί προς το τέλος του μήνα αρχίζουν και πάλι να εξισορροπούν. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κινηθείτε σε κοινωνικό και όχι σε προσωπικό πεδίο.

ΙΧΘΥΕΣ: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο τους να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ