Τρίτη 15/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Η επιπολαιότητά θα σας ωθήσει να πείτε λόγια χωρίς να σκεφτείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα. Αποφασίστε ότι πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Προγραμματίστε τις δουλειές σας χωρίς αγωνία και άγχος και θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε και εσείς οι ίδιοι την αξία σας. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Όποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε ακόμα δρόμο να διανύσετε για να φτάσετε εκεί που πραγματικά θέλετε. Φροντίστε με όποιο τρόπο μπορείτε να μη βρίσκεστε συνέχεια υπό συνεχή πίεση. Πρέπει να δείξετε υπομονή, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η ακαταστασία και η ασάφεια που υπάρχουν στη ζωή σας θα σας αποσυντονίζει. Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τις άσκοπες φλυαρίες και τα μισά λόγια στις συζητήσεις σας. Ελέγξτε τα νευρικά ξεσπάσματα και δείξτε μεγαλύτερη υπομονή με όσους σας δημιουργούν προβλήματα. Κάντε επικερδείς συνδυασμούς στον οικονομικό σας τομέα για να μην απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εργασία σας θα απορροφήσει αρκετή από την ενέργειά σας. Φροντίστε να έχετε συγκεντρώσει μεγάλα αποθέματα υπομονής και δύναμης. Η επαγγελματική σας ευελιξία θα περιορίσει τις κόντρες και τις αντιπάθειες με τους συνεργάτες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η έντονη επιθυμία σας να κατοχυρώσετε και να διατηρήσετε τη θέση σας θα σας βάλει σε μια διαδικασία διαβουλεύσεων. Ο κίνδυνος να εκτεθείτε δεν προέρχεται από τους άλλους, αλλά από τη στάση που θα κρατήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προβείτε σε κάποια επένδυση να είστε επιφυλακτικοί στα λόγια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε διεξόδους σε σημαντικά σας προβλήματα. Προτού πάρετε οποιαδήποτε απόφαση, εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα ανακαλύψετε τα σημεία που θα σας δείχνουν από πού θα προέλθουν οι τυχόν δυσκολίες. Οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο θα είναι κάπως περίεργες. Διατηρήσετε μια πιο μετριοπαθή στάση προς τους συνεργάτες σας ή απέναντι σε άτομα κύρους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ