Με άσπρο άλογο έφτασε στην εκκλησία η Ανθή Βούλγαρη – Το «άκυρο» της κουμπαριάς από την Κατερίνα Καινούγιου την τελευταία στιγμή

Must Read

H κουμπάρα Κατερίνα Kαινούργιου έριξε άκυρο στη νύφη και δεν την πάντρεψε. Μπορεί ο γάμος της Ανθής Βούλγαρη να ήταν προγραμματισμένος εδώ και καιρό, όμως η λαμπερή παρουσιάστρια του Open επέλεξε να μη βρεθεί χθες στο Πήλιο όπου έγινε το μυστήριο, θέλοντας να διαφυλάξει τόσο τον εαυτό της όσο και τους συνεργάτες της από τον κορωνοϊό!

Εξάλλου, η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε!» αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιεί με τους συνεργάτες της τα γυρίσματα για το τρέιλερ της εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, και δεν ήθελε να διακινδυνεύσει τίποτα.

Έτσι δεν ταξίδεψε μέχρι το βουνό των Κενταύρων, θέλοντας να αποφύγει τις επαφές με τον πολύ κόσμο! Αφήστε δε που έχει διαβάσει τόσα με το «πάρτι» κορωνοϊού σε γάμους και γαμήλιες δεξιώσεις που αποφάσισε να έχει το κεφάλι της ήσυχο, μια και η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει.

Η Καινούργιου με πλήρη επαγγελματισμό προς τους συνεργάτες της και το κανάλι συνειδητοποίησε πως δεν είναι εποχή για κοινωνικές συναθροίσεις και έμεινε στην Αθήνα για να μη βάλει κανέναν από το Open σε περιπέτειες, λόγω του Covid- 19! Ενημέρωσε την Ανθή Βούλγαρη, που την περίμενε με λαχτάρα, και συνέχισε τη δουλειά της αφήνοντας τα κουφέτα στην άκρη!

Παρόλα αυτά το μυστήριο τελέστηκε κανονικά στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, στον Κισσό Πηλίου τηρώντας όλα τα έθιμα του μέρους, με κουμπάρο τον γνωστό τραγουδιστή, Πέτρο Ιακωβίδη!

Η νύφη ούσα απαστράπτουσα κατέφθασε στην εκκλησία με τον αγαπημένο της πάνω σε ένα λευκό άλογο φορώντας ένα νυφικό σε boho στιλ και καουμπόικες μπότες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This