Παρασκευή Κερασιώτη: H 18χρονη τσιγγάνα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο GNTM και το αντιρατσιστικό μήνυμα (video)

Must Read

Αποφασισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση, η Παρασκευή Κερασιώτη βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM3 για να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας. 

Η 18χρονη Παρασκευή εντυπωσίασε αμέσως τους κριτές οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν την εξωτική ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της. Η νεαρή από την Πάτρα, παραδέχτηκε ότι σε μικρότερη ηλικία είχε υποστεί έντονο ρατσισμό λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της, κάτι όμως που κατάφερε να ξεπεράσει μεγαλώνοντας γι αυτό και ζήτησε να απευθύνει on camera το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες και κυρίως τις τσιγγάνες. «Να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό», είπε βουρκωμένη.

Η Παρασκευή που έζησε σε καταυλισμό τα πρώτα χρόνια της ζωής της, ανέφερε ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει για πολλούς τσιγγάνους καθώς αρκετοί μένουν στα δικά τους σπίτια, όπως η ίδια και η οικογένειά της. Μιλώντας για το έθιμο το οποίο θέλει τους τσιγγάνους να παντρεύουν τα κορίτσια από πολύ μικρή ηλικία, η ίδια παραδέχτηκε ότι η οικογένειά της δεν συμφωνεί, γι’αυτό φρόντισε κιόλας να βοηθήσει τις κόρες της οικογένειας να ολοκληρώσουν τις βασικές βαθμίδες εκπαίδευσης. 

Με τέσσερα «ναι» από τους κριτές, η Παρασκευή πέρασε στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This