Η Ηρώ Σαΐα καμάρωσε τον σύζυγό της Σταύρο Ξαρχάκο στο Ηρώδειο

Must Read

Η Ηρώ Σαΐα απόλαυσε τον Σταύρο Ξαρχάκο επί το έργον στο Ηρώδειο. Ντυμένη κομψά, όπως πάντα, η σύζυγος του σπουδαίου Ελληνα συνθέτη εμφανίστηκε στον χώρο με λευκό παντελόνι, μαύρη μπλούζα, μοδάτα πέδιλα και, φυσικά, τη μάσκα της, την οποία έβγαζε κατά διαστήματα.

Η ερμηνεύτρια με την αγγελική φωνή έδειχνε πολύ ευδιάθετη και πόζαρε με τσαχπινιά στους φωτογράφους, οι οποίοι έσπευσαν να την απαθανατίσουν στις πρώτες θέσεις του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, απ’ όπου απόλαυσε τη συναυλία του συζύγου και πατέρα των δίδυμων παιδιών της.

Παρακολουθώντας τη μουσική παράσταση «5 λαϊκές μορφές με τρόπον εντόνως ερωτικόν», η Ηρώ Σαΐα, η οποία είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της ότι η προσωπική της ζωή είναι η απόλυτη προτεραιότητά της, φάνηκε αρκετές φορές να συγκινείται από τις μελωδίες και συχνά χειροκροτούσε με θέρμη τον άντρα της ζωής της.

Μετά το τέλος του live δεν παρέλειψε να τον συναντήσει στα παρασκήνια, όπου φωτογραφήθηκε μαζί του. Εκεί βρίσκονταν και κάποιοι φίλοι τους, που θέλησαν να δώσουν από κοντά τα συγχαρητήριά τους στον Σταύρο Ξαρχάκο. Μεταξύ αυτών, και η Χαρούλα Αλεξίου, η οποία παρακολούθησε τη συναυλία παρέα με τη φίλη της Ολγα Παυλάτου και δεν έβγαλε σχεδόν καθόλου τη μαύρη μάσκα που φορούσε για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This