Κυριακή 20/6/2021

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλυσε την παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου: «Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop» (video)

Την απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε στον «αέρα» του «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε προχθές, μετά τα σχόλια που έγιναν στην εκπομπή του Alpha από την ίδια, τον Δημήτρη Παπανώτα και τα άλλα μέλη του πάνελ για το photoshop στην αφίσα της ραδιοφωνικής εκπομπής του «Αρνι» σε συνδυασμό με το πραγματικό βάρος του.

Η παρουσιάστρια θέλησε να ρίξει τους τόνους και τόνισε πως μίλησε με τον συνάδελφό της, λύνοντας μεταξύ τους την παρεξήγηση. «Γρηγόρη μου, είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop» είπε χαρακτηριστικά.

«Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος. Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα. Εγώ, Γρηγόρη, σε αγαπώ, σε εκτιμώ και σ’ το δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Ο Γρηγόρης, από την πλευρά του, σχολίασε το θέμα στην κάμερα του «Πρωινού», στον ΑΝΤ1.

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δεν χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο. Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ» ανέφερε και συμπλήρωσε: «Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα, που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ