Τετάρτη 16/6/2021

Χάρης Ρώμας: «Η Σοφία Μουτίδου δεν χωρούσε στο Καφέ της Χαράς» (video)

Στην δυσαρέσκιά της Σοφίας Μουτίδου αναφορικά με την απουσία της από το «Καφέ της Χαράς», απάντησε ο ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας.

Η Σοφία Μουτίδου σχολίασε την Πέμπτη ότι είχε μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς και ότι ο ίδιος της είχε πει ότι την περίμενε όμως αργότερα προέκυψαν «τεχνικά προβλήματα» και κατάλαβε ότι δεν θα έχει ρόλο τελικά στη σειρά: «Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση…» σχολίασε η Σοφία Μουτίδου.

Χάρης Ρώμας

Μια μέρα μετά, ο Χάρης Ρώμας έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και σχολίασε ότι η συμμετοχή της Μουτίδου στην εκπομπή, δεν θα επέτρεπε να συνδυαστούν τα γυρίσματα:

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.

Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ό,τι θέλουμε κάνουμε, ό,τι θέλουμε κόβουμε και ό,τι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.

Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δεν χωράς”», τόνισε  ο Χάρης Ρώμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ