Ο Νίκος Ψαρράς αποκάλυψε γιατί είχε πει «όχι» στις «Άγριες μέλισσες»

Must Read

Αποκαλύψεις για τις «Άγριες μέλισσες» από τον Νίκο Ψαρρά. Μιλώντας στο «Enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας», ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε γνωστό ότι οι δημιουργοί της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη και ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, του είχαν κάνει και πέρυσι πρόταση συνεργασίας, πλην όμως για άλλο χαρακτήρα της ιστορίας τους.

Ο ίδιος, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί τότε γιατί είχε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, όταν λίγους μήνες αργότερα του πρότειναν εκ νέου να δουλέψει μαζί τους στο σίριαλ ερμηνεύοντας τον ρόλο του Σταμάτη, απάντησε αμέσως θετικά.

«Πραγματικά για εμένα αυτή η τηλεοπτική συνεργασία είναι ένα θείο δώρο. Όταν με συνάντησε ο Λευτέρης Χαρίτος, μου είπε: “Νίκο, έχω έναν ρόλο για σένα, αλλά είναι τόσο κόντρα τύπος μ’ αυτό που είσαι εσύ, που πιστεύω αυτό και μόνο θα πρέπει να σε ιντριγκάρει. Θα υποδυθείς ένα μεγάλο λαμόγιο, έχεις κάποιες επιφυλάξεις γι’ αυτό;” Αυτή η επισήμανση μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Του είπα αμέσως το “ναι”. Άρχισα αμέσως γυρίσματα και δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι στο πρώτο γύρισμα των “Μελισσών” έπαιξα οκτώ σκηνές. Μιλάμε για ζόρι. Αλλά μόλις είδα τη Θεοφανία Παπαθωμά, τον Γιώργο Γάλλο, τον Γιώργο Ηλιόπουλο, ηθοποιούς με τους οποίους έχω παίξει μαζί στο θέατρο και στην τηλεόραση, ένιωσα ασφάλεια. Όταν μπαίνεις σε μια σειρά με τεράστια επιτυχία, που ήδη “τρέχει”, πρέπει αμέσως να γίνεις κομμάτι της και να μη μοιάζεις με ξένο σώμα» δήλωσε ο Νίκος Ψαρράς στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου, συμπληρώνοντας ότι το σενάριο της σειράς τον ενθουσίασε εξαρχής και ότι την παρακολουθούσαν μαζί με τη γυναίκα του προτού ο ίδιος πάρει μέρος τελικά.

«Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Λευτέρης Χαρίτος μού είχαν προτείνει έναν άλλο ρόλο αρχικά, με το που άρχισε η σειρά, αλλά δεν μπορούσα λόγω θεάτρου. Όταν άρχισε το σίριαλ, έλεγα από μέσα μου “μα, τι κρίμα που δεν μπόρεσα να πω ναι, που δεν είχα τον χρόνο”, αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στους θεατρικούς παραγωγούς. Όμως τελικά η ζωή παίζει παράξενα παιχνίδια και ο ρόλος του Σταμάτη για μένα υποκριτικά ήταν η μεγάλη έκπληξη» ανέφερε ο ηθοποιός στη συνέχεια της συνέντευξής του.

Όσο για τον ρόλο του Σταμάτη, που κλήθηκε να παίξει πριν από λίγους μήνες, όπως σχολίασε ο ίδιος είναι ο τύπος του Ελληνα που κανείς δεν θα ήθελε να έχει στην οικογένειά του. «Είναι ο μάγκας Ελληνάρας που κοιτάζει μόνο το τομάρι του, το συμφέρον του, πατάει επί πτωμάτων, κάνει ό,τι γουστάρει με θράσος, είναι άρπαγας, μισογύνης, βγαίνει κι από πάνω, του έχει φύγει η πέτσα. Και όταν φύγει η πέτσα, η ντροπή, γίνεσαι αναίσθητος και δεν υπολογίζεις κανέναν, δεν λυπάσαι κανέναν. Λαμόγιο» περιέγραψε γλαφυρά ο Νίκος Ψαρράς, προχωρώντας κατόπιν σε ένα μικρό σπόιλερ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Αγριες μέλισσες» που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 22.00. «Πρώτος και καλύτερος ο Σταμάτης θα στήσει στον… τοίχο την Ελένη. “Φόνισσα” θα φωνάξει κι αυτός» αποκάλυψε για τον ήρωά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This