Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε αρκετά τον προγραμματισμό σας. Συγκεντρωθείτε σε εκκρεμότητες και οικονομικά θέματα και μη ριψοκινδυνεύσετε σε αμφίβολες επενδύσεις. Ευκαιρίες βελτίωσης στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχουν και θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά ποιες μπορείτε να αναλάβετε, έχοντας υπόψη πάντα ότι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα θα πρέπει να σας βρουν προετοιμασμένους. Θα ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σας επιδιώξεις, γι’ αυτό δείξτε υπομονή και μεγαλύτερη ευελιξία από ό,τι συνήθως. Φροντίστε την υγεία, τη διάθεση και την αποδοτικότητά σας, χωρίς να απελπίζεστε στην πρώτη απογοήτευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κληθείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και να αναζητήσετε την αιτία που επαναλαμβάνετε τα λάθη σας. Η ανάγκη σας για σταθερότητα πολλές φορές θα αγγίξει τα όρια της απραξίας, και αυτό θα σας ωθήσει σε θέσεις που θα είναι αντίθετες με τον χαρακτήρα σας, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να παραμερίσετε εν μέρει την αξιοπρέπειά σας αν οι καταστάσεις πιέζουν να αποδείξετε τη θέση σας ή αν απειληθείτε οικονομικά. Συγκαταλέγεστε στους πλέον επικοινωνιακούς και κοινωνικούς ανθρώπους και γι’ αυτό θα φροντίσετε να κρατήσετε σε ένα σταθερό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε να είστε αρεστοί και σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Στην προσπάθειά σας να κάνετε αυτό που ευχαριστεί τους άλλους υποστήκατε αρκετές συναισθηματικές και κοινωνικές απώλειες από εξωτερικούς παράγοντες, που διαφοροποίησαν τις σχέσεις σας με τρόπο όχι ευχάριστο. Τώρα έρχεται να ανοίξει στη ζωή σας ένας νέος κύκλος, ώστε να αναπτύξετε νέες και ενδιαφέρουσες σχέσεις στη θέση αυτών που χάθηκαν και να καλύψετε καλύτερα την ανάγκη σας για συντροφικότητα. Αρχίζει για εσάς μια σειρά καινούργιων συναισθηματικών και κοινωνικών κατακτήσεων, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε όνειρα, μοιραστείτε με άλλους τα ενδιαφέροντά σας και κάντε νέες γνωριμίες. Μια ξαφνική αλλαγή σε κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα σας αποσυντονίσει, όταν όμως σκεφτείτε με ψυχραιμία, θα νιώσετε ευχαριστημένοι που συνέβη, και μάλιστα χωρίς τη δική σας παρέμβαση. Η ζωτικότητα και η ενέργεια που θα έχετε θα είναι διάχυτες, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις βιαστικές κινήσεις. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε πολλά χρήματα προκειμένου να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς έχετε φροντίσει κατά καιρούς να εξοπλιστείτε με ό,τι θα σας δείχνει στα μάτια των άλλων περιποιημένους.

ΛΕΩΝ: Κάντε οικονομία δυνάμεων, μια και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση που προκαλούν οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους. Εκμεταλλευτείτε την αποφασιστικότητά σας για να χαρίσετε στον εαυτό σας περισσότερη ποιότητα. Αρχίζουν να ολοκληρώνονται οι προπαρασκευαστικές κινήσεις στα εργασιακά σας θέματα και μέχρι τα μέσα του μήνα θα έχουν χτιστεί τα νέα θεμέλια. Ο ενθουσιασμός, που θα νιώθετε, θα προωθεί τα σχέδιά σας και τα οικονομικά σας θα έχουν σημαντική βελτίωση. Οι συνεργασίες σας θα εξελίσσονται, ώστε να μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις για τις προτάσεις που σας έχουν γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι σωστές διασυνδέσεις θα επισπεύσουν τις εξελίξεις, την προοδευτική σας πορεία και θα στηρίζουν τις φιλοδοξίες σας. Τα σκαμπανεβάσματα που περάσατε σας έκαναν να αποκτήσετε και καλές και άσχημες εμπειρίες, που μέσα από αυτές μάθατε να πολεμάτε τους φόβους σας και να ξεφεύγετε από τη συντηρητική στάση που διατηρούσατε χρόνια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι θα αποφασίσετε που δεν θα ξεπερνάει τα όρια της πραγματικότητας. Κάντε τις επιλογές σας, θέστε προτεραιότητες και ιεραρχήστε στις δικές σας ανάγκες αλλά και σε εκείνων των ανθρώπων που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ: Μάλλον είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι στον διάλογο που θα κάνετε μεταξύ σας, γιατί, παρόλο που θα μιλάτε για το ίδιο πράγμα, θα θεωρείτε πως ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον. Η αίσθηση ότι η σχέση σας αναδιαρθρώνεται και μπαίνουν νέες βάσεις θα γίνει πιο έντονη και η επικοινωνία μεταξύ σας θα καλυτερεύσει. Προσπαθήστε να λύσετε και τις τελευταίες παρεξηγήσεις που υπάρχουν, ώστε μέσα από τη σύμπνοια να καλλιεργήσετε τους κοινούς σας στόχους και κατά συνέπεια να κάνετε πιο ευχάριστη τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καταπολεμήστε τη μανία που έχετε για ερωτικά παιχνίδια με περιστασιακές σχέσεις, ειδικά όσοι είστε δεσμευμένοι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να αισθάνεστε μετέωροι στο γνωστό συναισθηματικό κενό που δημιουργείτε από μόνοι σας. Θέλετε έναν πραγματικό σύντροφο που θα βρίσκετε δίπλα σας όταν χρειαστεί, και δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρείτε μέσα από πάρτι. Ετσι κι αλλιώς, αυτό που πάντα αναζητάτε είναι το άτομο που θα έχετε δίπλα σας να έχει ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνίας με εσάς, τους ίδιους στόχους και κυρίως τα ίδια «πιστεύω» για τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οσοι από εσάς παραμένετε αδέσμευτοι, η λέξη-κλειδί για να προχωρήσετε και να δώσετε τέλος στη μοναξιά σας είναι ξεκολλήστε. Είστε αρκετά έξυπνοι και πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχει νόημα να περιμένετε πράγματα που έχουν δείξει εδώ και πολλούς μήνες ότι δεν θα συμβούν. Αξίζει να προχωρήσετε παρακάτω και να μην κλείνετε μόνοι σας πόρτες που σας ανοίγουν διάπλατες. Υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για εσάς και εσείς δεν τα βλέπετε, γιατί επιμένετε να ελπίζετε σε κάτι που μέχρι τώρα το μόνο που σας έχει προσφέρει είναι άγχος, αγωνία και έχει καταναλώσει αρκετή από τη φαιά ουσία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο χαρακτήρας σας θα αρχίσει να μεταμορφώνεται, καθώς θα απαλλαγείτε από αρκετές συναισθηματικές εξαρτήσεις, κοινωνικές προκαταλήψεις και το μυαλό σας θα γίνει περισσότερο γόνιμο και διορατικό. Αυξάνονται η δημιουργική και η επικοινωνιακή σας διάθεση. Σκόπιμο είναι να κλείσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να μην περιμένετε θαύματα αγνοώντας την πραγματικότητα, μόνο και μόνο επειδή είστε ιδεολόγοι και αισιόδοξοι περισσότερο απ’ ό,τι θα έπρεπε. Θα μειωθεί κάπως ο δυναμισμός σας και δεν αποκλείεται ένα απροσδόκητο συμβάν να διαταράξει την ψυχική σας ηρεμία και να μειώσει τις αποδόσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε ελαστικότητα σε διαπραγματεύσεις με άλλους και, αν δεν σας κοστίζει πολύ υλικά, κάντε και κάποιες υποχωρήσεις. Πρέπει να μάθετε ότι δεν πρέπει να σας ενοχλούν οι συμβιβασμοί, γιατί είναι απαραίτητοι για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Θα καταφέρετε να χειριστείτε καλύτερα τις υποθέσεις σας, αλλά και να κερδίσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό συνεργάτη ή αντίπαλό σας. Θυμηθείτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τον παραμελείτε. Ενδέχεται να ανακαλύψετε μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο τον σύντροφο που ζητάτε, οπότε μην αφήσετε προσκλήσεις να πάνε χαμένες.

ΙΧΘΥΣ: Αυξάνονται οι ευθύνες και μαζί και τα άγχη σας, αλλά πλέον μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις, καθώς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και τι να πείτε σε δύσκολες στιγμές. Επιβάλλεται να κάνετε μια πιο οργανωμένη προσπάθεια προσαρμογής στις απαιτήσεις και τους ρυθμούς, ακόμα και αν πρόσωπα του στενού οικογενειακού σας κύκλου δυσκολεύουν την πορεία της καθημερινότητά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε στο εργασιακό σας περιβάλλον. Τα κέρδη που θα αποκομίσετε ή σε πολλές περιπτώσεις οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας στηρίξουν αρκετά στον εργασιακό σας χώρο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This