Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Ραμόνα όταν αναφέρθηκε στα ζωάκια της και στην απώλεια της μαμάς της (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο «Βig Brother» κρύβει πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, έτσι στο χθεσινό επεισόδιο η Ραμόνα είχε την ευκαιρία να δει σε ένα σύντομο βίντεο τα αγαπημένα της κατοικίδια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένη αλλά και χαρούμενη ταυτόχρονα που τα είδα. Είναι οι αληθινοί μου φίλοι. Τα φιλαράκια μου. Ένα πράγμα που εκτιμώ πάρα πολύ στα ζώα είναι ότι θα πάρουν το χρόνο τους για να σου δείξουν την αγάπη αλλά, όταν το κάνουν, το κάνουν. Τέλος» 

Λίγο αργότερα η ίδια ξαναπήγε στο δωμάτιο επικοινωνίας και έκανε μία εξομολόγηση από καρδιάς. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της και με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι της λείπει πάρα πολύ.

«Αληθινή αγάπη. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω φίλους, έχω, αλλά εντάξει. Σίγουρα δεν έχω την μαμά μου, που έφυγε πριν σχεδόν 12 χρόνια. Στα 49 της. Ήμουν αρκετά ώριμη, είχα ήδη ξεκινήσει να είμαι ανεξάρτητη και να βοηθάω, να στηρίζω αλλά σίγουρα είναι δύσκολο. Ήθελα περισσότερο χρόνο αλλά νομίζω ότι ξέρει τα πάντα για μένα. Η καλύτερη συμβουλή που μου έχει δώσει η μαμά μου ήταν να ανοίξω τα φτερά μου και να ζήσω τη ζωή έτσι όπως θέλω. Και αυτό κάνω».

Αν μπορούσε να πει μόνο ένα πράγματα στη μητέρα της αυτό θα ήταν πως: «ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω και ένιωσα ότι με αγαπούσε αληθινά, με νοιαζόταν αληθινά και ήταν δίπλα να με στηρίξει σε όλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ