Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έδιωξε από το σπίτι σαν «βρεγμένη γάτα» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, τίτλοι τέλους έβαλαν στον γάμο τους η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρούργος, Αριστομένης Γιαννόπουλος, ωστόσο η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», έρχεται να αλλάξει λίγο τα δεδομένα κάνοντας λόγο για απλή διάσταση και ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Υπήρχαν και πολλοί μικροκαβγάδες πριν και υπήρχε μια διαφωνία ανάμεσα στο ζευγάρι γιατί υπάρχει και η διαφορά της ηλικίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης σημειώνοντας πως το ζευγάρι έχει 15 χρόνια διαφορά ηλικίας. Και συνέχισε:

«Έχει να κάνει με το θέμα του παιδιού, ότι ο Αριστομένης έχει μια ηλικία μου είπαν από το περιβάλλον τους ότι εκείνος είναι σε μια ηλικία που ήταν έτοιμος για ένα παιδί, ενώ εκείνη όχι».

Ο γνωστός πλαστικός όμως ανέφερε ότι «δεν είναι οριστικός ο χωρισμός. Κάνουμε ένα διάλειμμα στη σχέση μας».

Με τη σειρά του ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος δημοσίευσε πρώτος αυτή την είδηση τοποθετήθηκε γι’ αυτό το θέμα δίνοντας φως στη υπόθεση με ορισμένες αποκαλύψεις.

«Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος έχει μια διάθεση να δείξει ότι είναι ένα διάλειμμα αυτό που γίνεται και θα φανεί μελλοντικά αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η “βρεγμένη γάτα” είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η Αλεξάνδρα έχει κάνει το όποιο φάουλ στη σχέση αυτή, αλλά δεν έχει να κάνει με τρίτο πρόσωπο. Κάπου μπλέχτηκε, το έμαθε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος και πάνε στον χωρισμό. Δεν χώρισε η Αλεξάνδρα τον κ. Γιαννόπουλο, ο κ. Γιαννόπουλος θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα και την έδιωξε από το σπίτι.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ