Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020

Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για τον ξαφνικό χαμό του 30χρονου αδερφού του από ανακοπή καρδιάς

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Πριν έξι χρόνια ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς σε ηλικία 27 ετών έχασε ξαφνικά τον αδερφό του Τάσο σε ηλικία 30 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από εκείνο το θλιβερό συμβάν αλλά ο ηθοποιός δεν έχει βγάλει από τη καρδιά και το μυαλό του τον αγαπημένο του αδερφό.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στην απώλεια του αδερφού του και στην αδυναμία που του είχε.

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Επέτειος θανάτου είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Μακαλιά αφού σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει πόσο του λείπει ο αδερφός του.

«Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο. Με τον ήλιο στα μάτια, από το ταξίδι που κάναμε μαζί. Με τις υπερβολές της ειλικρίνειας. Με το φως του σκοταδιού και την ευτυχία της απεραντοσύνης. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Δυο ανάσες δίπλα μου ν´ ακούω και μια να αισθάνομαι. Λείπεις…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]