Η συγκινητική ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά για τον ξαφνικό χαμό του 30χρονου αδερφού του από ανακοπή καρδιάς

Must Read

Πριν έξι χρόνια ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς σε ηλικία 27 ετών έχασε ξαφνικά τον αδερφό του Τάσο σε ηλικία 30 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από εκείνο το θλιβερό συμβάν αλλά ο ηθοποιός δεν έχει βγάλει από τη καρδιά και το μυαλό του τον αγαπημένο του αδερφό.

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στην απώλεια του αδερφού του και στην αδυναμία που του είχε.

«Είχα έναν αδελφό, τον Τάσο, τον οποίο έχασα πριν από πέντε χρόνια από ανακοπή. Τότε εκείνος ήταν 30 και εγώ 27. Το έπαθε έτσι ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, μέσα στο αυτοκίνητο, κάτω από το σπίτι. Μόλις είχε γυρίσει από τη δουλειά του – ήταν ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία. Δεν πρόλαβε καν να βγει από το αμάξι, τόσο απρόσμενα. Με τον αδελφό μου μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο, τις ίδιες ανησυχίες για τη ζωή. Ήμασταν πολύ δεμένοι.. Όταν συνέβη αυτό ήταν συνταρακτικό όπως θα ήταν άλλωστε και για κάθε οικογένεια».

Επέτειος θανάτου είναι η σημερινή μέρα για τον Δημήτρη Μακαλιά αφού σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του αδερφός.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δηλώνει πόσο του λείπει ο αδερφός του.

«Σαν σήμερα. Με αυτό το χαμόγελο. Με τον ήλιο στα μάτια, από το ταξίδι που κάναμε μαζί. Με τις υπερβολές της ειλικρίνειας. Με το φως του σκοταδιού και την ευτυχία της απεραντοσύνης. Με δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Δυο ανάσες δίπλα μου ν´ ακούω και μια να αισθάνομαι. Λείπεις…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This