Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Το αστείο μήνυμα που έστειλε η Σοφία Μουτίδου στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά λάθος (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έλαβε χθες το βράδυ μήνυμα στο κινητό της από ένα άτομο που σίγουρα δεν το περίμενε. Ο λόγος για τη Σοφία Μουτίδου, η οποία της έστειλε μήνυμα απ’ ότι φάνηκε… κατά λάθος.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Pop Up» μοιράστηκε αυτή την αστεία ιστορία στους συνεργάτες της εκπομπής της στέλνοντας τα φιλιά της στη Σοφία Μουτίδου.

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

«Χθες το βράδυ που μιλούσαμε μεταξύ μας για τα θέματα της μέρας χτύπησε το κινητό μου με μήνυμα. Βλέπω, λοιπόν, Σοφία Μουτίδου και απορώ “από πού έχω το τηλέφωνο της Σοφίας Μουτίδου και αυτή το δικό μου;”.

Μου στέλνει λοιπόν τελίτσες και με ρωτάει “είσαι ξύπνια;”. Λέω “καλησπέρα, ξύπνια είμαι”. Μετά από λίγο μου απαντάει “μάλλον λάθος κάνω”. Της απαντάω “ποιον ψάχνεις” και μου λέει “την Ηλιάνα από το σολάριουμ”. “Στο ήμισυ το πέτυχες. Είμαι η Ηλιάνα από το Pop Up”, απάντησα.

Δίνουμε τα φιλιά μας αναρωτιόμαστε πού ξέρει η μια το κινητό της άλλης, λέμε καλό μας βράδυ και τα ξαναλέμε. Φιλιά στη Σοφία Μουτίδου»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ