Η Μαρία Κορινθίου μας δείχνει (και) τη ρομαντική της πλευρά

Must Read

Λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμά της, η Μαρία Κορινθίου δείχνει να ξαναβρίσκει την ηρεμία της, καθώς επιτέλους απολαμβάνει τις διακοπές της.

Σε αυτό σίγουρα βοηθάει και το γεγονός ότι, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη μαγευτική Μήλο. Ακόμη και οι ασυναγώνιστες ομορφιές της κυκλαδίτικης νήσου, ωστόσο, μοιάζουν να χάνουν λίγη από τη δύναμή τους, μπροστά στο θέαμα που μας επιφυλάσσει η ηθοποιός στη σημερινή της ανάρτηση στο Instagram.

Ακουμπισμένη νωχελικά σε μια παλιά πόρτα, η Μαρία ποζάρει κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια και φορώντας μόνο τα… εσώρουχά της!

Και οι followers, με το ένα χέρι κάνουν like και με το άλλο πατάνε το κουμπί του ανεμιστήρα, μπας και συνέλθουν από την… κάψα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This