Χείμαρρος ο Δημήτρης Σταρόβας: «Αν μου ζητούσε η κόρη μου να πάει σε ριάλιτι, θα της έκοβα τα πόδια»

Must Read

Καταπέλτης για τα ριάλιτι ο Δημήτρης Σταρόβας!

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, πήρε θέση για τη νέα μόδα των τελευταίων χρόνων στην τηλεόραση, τα ριάλιτι καταδικάζοντας την λογική της κλειδαρότρυπας που δεν έχει να προσφέρει τίποτα επιμορφωτικό στον θεατή.

Με το γνωστό του αυστηρό ύφος, ο Δημήτρης Σταρόβας ζήτησε συγγνώμη που το παραδέχτηκε γιατί ακούγεται σκληρό, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα άφηνε όπως δήλωσε την κόρη του να λάβει μέρος σε κάποιο παιχνίδι ριάλιτι:

«Θα της έκοβα τα πόδια»

«Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα ριάλιτι. Με ενοχλεί ότι είναι σημείο αναφοράς και σου λέει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει εν ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι, θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίκτης ριάλιτι; Δημιουργεί λανθασμένες πρότυπα. Διαμορφώνει συνειδήσεις και φαίνεται ότι αυτό είναι το σημείο αναφοράς. Εκεί είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία. Αν η κόρη μου μού ζητούσε να πάρει μέρος σε ριάλιτι, θα της έκοβα τα πόδια. Συγγνώμη, γιατί είναι τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω το λόγο», τόνισε.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός μιλώντας για το μέλλον του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να αποκτήσει κι άλλο παιδί, ωστόσο η ηλικία του τον προβληματίζει:

«Δεν αποκλείω να κάνω κι άλλο παιδί»

«Δεν αποκλείω να κάνω κι άλλο παιδί. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να είναι καρπός του έρωτα, δεν το προγραμματίζεις, δεν είμαι αυτής της λογικής. Δεν θα ήμουν αρνητικός, αλλά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ, επειδή ακριβώς το θεωρώ πολύ σοβαρό. Δεν μπορώ να έχω ένα παιδί και να μην μπορώ να του παρέχω αυτά που χρειάζεται. Με απασχολεί και η ηλικία. Έχω και φίλο που πήγε να πάρει το παιδί του και του λένε ο παππούς είσαι; Να πάθουμε καμιά ήττα τέτοια; Δύσκολα πάντως, αλλά δεν το αποκλείω», δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This