Κατερίνα Διδασκάλου: «Το κοινό αποφασίζει ποιο θέαμα υποτιμά τη νοημοσύνη του»

Must Read

Η «Μυρσίνη», που καθηλώνει το κοινό στις «Άγριες μέλισσες», έριξε το κεντρί της στο εμετικό «Big Brother» του οφθαλμόλουτρου, των ροζ βίντεο και του ξεκατινιάσματος για χάρη της τηλεθέασης.

Η σπουδαία Κατερίνα Διδασκάλου, που όλα αυτά τα χρόνια διδάσκει ήθος, δεν δίστασε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» να κατακεραυνώσει το «Big Brother».

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων αναγνώρισε πως η ποιότητα της σειράς είναι αυτή που της δίνει την επιτυχία:

«Το μεγαλύτερο spoiler είναι η ποιότητα, η αισθητική που μπαίνει δωρεάν στα ελληνικά νοικοκυριά… Δεν κοιτάω ποτέ τα νούμερα, νομίζω ούτε οι συνάδελφοι. Πηγαίνουμε κάθε μέρα και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Υπάρχει θέση για όλους, από εκεί και πέρα το κοινό μένει να αποφασίσει ποια αισθητική και ποιο θέαμα υποτιμά τη νοημοσύνη του» ανέφερε χαρακτηριστικά, βάζοντας στο κάδρο το «Big Brother» όταν χρειάστηκε να εξηγήσει την τηλεθέαση που σημειώνει το reality!

Μάλιστα έδωσε και μια άλλη προέκταση στα σημεία των καιρών: «Κάνοντας τα τελευταία χρόνια ένα μονόλογο με γεμάτα θέατρα δεν μπορώ να πω παρά μόνο ότι το κοινό ξέρει να τιμάει τις καλές δουλειές. Μέσα στην κρίση έζησα από το θέατρο με έναν μονόλογο. Η ελληνική τηλεόραση έχει ζήσει δόξες τρομερές αλλά νομίζω ότι είναι εποχές πλέον πριν και μετά τις “Μέλισσες”» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Διδασκάλου, δίνοντας το στίγμα της για όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This