Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Η απάντηση της Βρισηίδας στην Τούνη – Η νέα αποκάλυψη της Τούνη που «καίει» την πρώην «κολλητή» της (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Τα μαχαιρώματα μεταξύ των πρώην φίλων δεν έχουν σταματημό.

Μετά την ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη στην οποία αποκάλυψε τον λόγο που «ξέκοψε», όπως ανέφερε και η ίδια χαρακτηριστικά, την Βρισηίδα Ανδριώτου, η Βρισηίδα από τη μεριά της ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί δημόσια για να «σώσει την εικόνα της».

«Θα ήταν ό,τι πιο ανάξιο θα είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αν έμπαινα στη διαδικασία να κοντραριστώ δημόσια με την χρόνια φίλη μου… Θα πω μόνο ότι εννοείται ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο να βρεθώ στον ίδιο χώρο με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ξέρω ότι πολλοί λίγοι θα είναι αυτοί που θα υποστηρίξουν την αλήθεια της μικρής Βρισηίδας, που οφείλει τα πάντα στη φίλη της, ακόμη και το ότι αναπνέει ίσως… “Φταίω” και το παραδέχτηκα από την πρώτη στιγμή στον κύκλο μας»

Το instastory της Βρισηίδας το έκανε repost η Soula Glamorous στο Instagram στο οποίο δεν άργησε να απαντήσει η Ιωάννα Τούνη και να δώσει άλλη μία διάσταση στο θέμα αποκαλύπτοντας άλλο ένα στοιχείο για την υπόθεση:

«Και τις δυο πλευρές θα τις ξέρετε αν μας εξηγήσει η μικρή και αθώα πρώην φίλη μου, τι δουλειά είχε να δώσει την κάρτα Sim της στον μέγιστο μ… “να της την φτιάξει”»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Γιώργος Χαρβαλιάς
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ