Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Χρανιώτη στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

Must Read

H σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη είχε γενέθλια χθες και ο ηθοποιός έκανε στη Γεωργία Αβασκαντήρα δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, αποκαλύπτοντας τι ερωτεύτηκε στη γυναίκα της ζωής του.

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή τη φωτό. Θυμάσαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πώς την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη, έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τότε, δεν ήμασταν παντρεμένοι, ήμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε, απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες, κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητά σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί, κι ό,τι γίνει. Κι έγινε! Μικρή μου νεράιδα, συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου, αυτά που με κάνουν να μη φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι. Μικρή μου, να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου, κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στη ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία! Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά, Αβασκαντήρι μου»! Φουλ ερωτευμένος ο Χρανιώτης!

https://www.instagram.com/p/CF_76O0HkJu/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This