Τρίτη 15/6/2021

Τα τρυφερά λόγια του Γιώργου Χρανιώτη στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της

H σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη είχε γενέθλια χθες και ο ηθοποιός έκανε στη Γεωργία Αβασκαντήρα δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, αποκαλύπτοντας τι ερωτεύτηκε στη γυναίκα της ζωής του.

«Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή τη φωτό. Θυμάσαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλα σου εκείνη την ημέρα και πώς την αξιοποίησα μετά. Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη, έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Τότε, δεν ήμασταν παντρεμένοι, ήμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι. Τότε, απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου, χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα. Σε ζούσα και με ζούσες, κι αυτό αρκούσε. Σε κοιτούσα κι έφτανε. Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλας σου, κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητά σου, κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί, κι ό,τι γίνει. Κι έγινε! Μικρή μου νεράιδα, συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου, αυτά που με κάνουν να μη φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι. Μικρή μου, να σε χαίρομαι θέλω, εσένα και τον κόσμο σου, κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στη ζωή μου. Τον μικρό μας. Μεγαλώνεις ωραία! Άλλο έναν χρόνο. Χρόνια σου πολλά, Αβασκαντήρι μου»! Φουλ ερωτευμένος ο Χρανιώτης!

View this post on Instagram

Ξέρεις πόσο την αγαπάω αυτή την φωτό.Θύμασαι ποσό είχα εκτιμήσει την τρέλλα σου εκείνη την ημέρα και πως την αξιοποίησα μετά.Ήσουν όμορφη και λειτουργικά ανεξέλεγκτη ,έτοιμη να χορέψεις και να κάνεις υπέροχες και εμπνευσμένες σαχλαμάρες.Τότε δεν είμασταν παντρεμένοι,είμασταν μαζί ελεύθεροι κι ωραίοι.Τότε απολάμβανα τον χρόνο μαζί σου,χωρίς να περιμένω κάτι συγκεκριμένο από εσένα.Σε ζούσα και με ζούσες κι αυτό αρκούσε.Σε κοιτούσα κι έφτανε.Εκείνη την ημέρα κατάλαβα την ποιότητα της τρέλλας σου,κατάλαβα την ακίνδυνη επικινδυνότητα σου,κατάλαβα ότι αξίζει να το πάμε το πράγμα μαζί ,κι ότι γίνει.Κι έγινε!!!!!Μικρή μου νεράιδα,συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου αυτά που με κάνουν να μην φοβάμαι τίποτα και να ονειρεύομαι.Μικρή μου να σε χαίρομαι θέλω,εσένα και τον κόσμο σου κι επίσης σε ευχαριστώ για το πιο ωραίο δώρο που έλαβα ποτέ στην ζωή μου.Τον μικρό μας.Μεγαλώνεις ωραία!!!Άλλο έναν χρόνο.Χρόνια σου πολλά Αβασκαντήρι μου!!!! #happybirthday #mybaby #mylove #precius #32 #lifeisabeach #georgia #babe

A post shared by Chraniotis Giorgos Official (@chraniotis_giorgos_official) on

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ