Αναστάσιος Ράμμος: «Aύριο θα πάω στην οικοδομή να δουλέψω για ένα μεροκάματο» (video)

Must Read

Ο Αναστάσιος Ράμμος έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως την Έλενα Παπαρίζου με την οποία έχουν τραγουδήσει μαζί την επιτυχία «Αν με δεις να κλαίω».

Ο νεαρός τραγουδοποιός βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή «Th 2Night Show» και μίλησε για την καριέρα του, για την εποχή που δούλευε στην λαϊκή αλλά και για την συμμετοχή του στο show «J2US».

«Ονειρευόμουν ότι θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες, να με δω στην τηλεόραση, να μπω στα βραβεία, να παίξω στο mad, αλλά δεν περίμενα να γίνει τόσο γρήγορα και χαίρομαι πάρα πολύ»

Χωρίς κόμπλεξ αποκάλυψε πως  «Τα καλοκαίρια πήγαινα και βοηθούσα τον νονό μου στον πάγκο του στη λαϊκή. Δεν ντρεπόμουν καθόλου, μικρούλης ήμουν τότε. Είχε πλάκα. Έχω δουλέψει και σε μια μεγάλη εταιρεία με ηλεκτρικά. Υπήρξα και πωλητής του μήνα τότε…»

Επίσης ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε πως ακόμη και αυτή την περίοδο που θεωρείται αναγνωρίσιμος επειδή δεν δουλεύει σε κάποιο μαγαζί, πηγαίνει στην οικοδομή για μεροκάματαο.

«Αύριο θα πάω, αφού δεν δουλεύω, δεν κάνουμε τίποτα, θα πάω να τον βοηθήσω, να πάρω ένα μεροκάματο. Είχα πάει στην οικοδομή και με έβαλε να τρίβω κάτι πατώματα. Πριν καιρό στην αρχή της καραντίνας, δεν δουλεύαμε πάλι και έτριβα κάτι πατώματα και του λέω κατά τις τρεις η ώρα “πάω να φύγω, φίλε, πονάει το σώμα μου”. Ήταν να πάω και την επόμενη μέρα, αλλά δεν πήγα ποτέ γιατί κουράστηκα. Μου έστειλε σήμερα μήνυμα και μου λέει “θα έρθεις αύριο”, του λέω “με τίποτα” και μου απαντά “έλα δεν θα κουβαλήσεις, θα σκουπίζεις μόνο, άντε να κάνεις κι ένα μικρό κουβάλημα”. Και θα πάω αύριο να τον βοηθήσω. Δεν έχω πρόβλημα επειδή είμαι αναγνωρίσιμος. Όταν πήγα στην οικοδομή, είχα ανεβάσει βίντεο στο Instagram, που έτριβα πατώματα.»

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο J2US ο ίδιος ανέφερε: «Κάτι ακούγεται, δεν είναι ακόμη κάτι σίγουρο, μιλάω, γιατί είναι και ωραίο show, αλλά για να λέμε και την αλήθεια, μπορεί με αυτή την κατάσταση που συμβαίνει, να μην ανοίξει κανένα νυχτερινό μαγαζί και θέλω να δουλέψω.»

Για το μουσικό ταίρι του, την Κατερίνα Ζαρίφη, ανέφερε: «Σε περίπτωση που ήταν η Ζαρίφη δεν θα πήγαινα με άλλον άνθρωπο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This