Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Ο Ανδρέας Φουστάνος υπερασπίζεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της, άλλοι είναι υπεύθυνοι» (video)

Η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου είχε γίνει στόχος από πολλούς τελευταία σχετικά με την ιστορία που είχε προκύψει με την κόρη της το καλοκαίρι αλλά και για τα μέτρα προστασίας, που όπως λέγεται, δεν τηρήθηκαν στις συναυλίες της.

Ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος, τοποθετήθηκε περί αυτού του θέματος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up», παίρνοντας θέση υπέρ της

«Κάθε άνθρωπος που είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι δέχεται αρνητικές κριτικές χωρίς να υπάρχει λόγος. Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Επομένως το να δέχεται κριτική ο παρουσιαστής είναι άδικο»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως προτιμάει να συνάπτει σχέσεις με αρκετά μικρότερες γυναίκες από εκείνον.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ