Ο Ανδρέας Φουστάνος υπερασπίζεται τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της, άλλοι είναι υπεύθυνοι» (video)

Must Read

Η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου είχε γίνει στόχος από πολλούς τελευταία σχετικά με την ιστορία που είχε προκύψει με την κόρη της το καλοκαίρι αλλά και για τα μέτρα προστασίας, που όπως λέγεται, δεν τηρήθηκαν στις συναυλίες της.

Ο πρώην σύζυγός της Ανδρέας Φουστάνος, τοποθετήθηκε περί αυτού του θέματος στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, «Pop Up», παίρνοντας θέση υπέρ της

«Κάθε άνθρωπος που είναι εκτεθειμένος δημοσίως νομίζω ότι δέχεται αρνητικές κριτικές χωρίς να υπάρχει λόγος. Δε μπορώ να πιστέψω ότι η Νατάσα είναι υπεύθυνη για τις συναυλίες της, άλλοι είναι υπεύθυνοι. Η Νατάσα είναι μια τραγουδίστρια που καλείται να πάει να δώσει μια συναυλία. Το πως θα είναι ο κόσμος που θα την ακούσει δεν είναι υπεύθυνος ο τραγουδιστής. Επομένως το να δέχεται κριτική ο παρουσιαστής είναι άδικο»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως προτιμάει να συνάπτει σχέσεις με αρκετά μικρότερες γυναίκες από εκείνον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This